Πηνελόπη Πιτσούλη για Φιλιππίδη: «Ζούσε ανάμεσα μας ένα τόσο μεγάλο τέρας και δεν είχαμε πάρει χαμπάρι τόσα χρόνια»

«Εδώ τελείωσε η καριέρα του!»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηνελόπη Πιτσούλη για Φιλιππίδη: «Ζούσε ανάμεσα μας ένα τόσο μεγάλο τέρας και δεν είχαμε πάρει χαμπάρι τόσα χρόνια»

Το πρωί της Πέμπτης, η Πηνελόπη Πιτσούλη μίλησε στο Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη ποινική δίωξη που ασκήθηκε χθες στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο γνωστός κωμικός κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες ενώ σε σε βάρος του έχουν υποβληθεί τρεις καταγγελίες από γυναίκες συναδέλφους του για σεξιυαλική παρενόχληση.

Η Πηνελόπη Πιτσούλη, που πρόσφατα συνεργάστηκε με τον Πέτρο Φιλιππίδη στη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, τοποθετήθηκε στο εξής ζήτημα.

Πηνελόπη Πιτσούλη για Φιλιππίδη

Οι δηλώσεις της Πηνελόπης Πιτσούλη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Πρώτη φορά φέτος δουλέψαμε μαζί, όπου ήταν τόσο άψογος, τόσο κύριος, τόσο large, τόσο ευγενικός, τόσο δοτικός… Πού να ξέρω ότι είναι ο Dr Jekyll; Πού να ξέρω εγώ; Κεραυνός εν αιθρία.

Δεν είναι ένα πράγμα απλό ή κάτι ακούσαμε. Ακούσαμε τέτοια τέρατα που λες είναι δυνατόν να ζούσε ανάμεσά μας ένα τόσο μεγάλο τέρας και να μην έχουμε πάρει χαμπάρι κανείς τόσα χρόνια;

Νομίζω εδώ τελείωσε η καριέρα του, χαιρέτησε τον πλάτανο. Εδώ τελείωσε, έβαλε τελεία και παύλα».

Τι συνέβη όταν βγήκε η απόφαση του εισαγγελέα

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα to10.gr, μόλις η οικογένεια Φιλιππίδη ενημερώθηκε για τη σημερινή δικαστική εξέλιξη, «από τη βίλα του Ψυχικού άρχισαν να ακούγονται ουρλιαχτά και κλάματα καθώς πλέον ο κίνδυνος της προφυλάκισης του καλλιτέχνη είναι ορατός. Ίσως αυτός να είναι ο λόγος που ο συνήγορός του, Θέμης Σοφός, αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα, έχει γίνει γνωστό πως ο ηθοποιός αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση με βαριά φαρμακευτική αγωγή, προκειμένου να παραμένει σε όσο το δυνατόν πιο ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Όσο για τη σύζυγό του;

Θεωρείται πλέον δεδομένο πως το ζευγάρι θα βάλει άμεσα μπρος το διαζύγιο προκειμένου η σύζυγος και το παιδί του Φιλιππίδη να προστατευτούν από το δικαστικό κυκλώνα που θα ακολουθήσει.