Πρωινό: Άφωνοι οι συνεργάτες της Σκορδά με το νέο look στα μαλλιά της

«Σαν καθηγήτρια Γαλλικών είσαι σήμερα...», της είπε ο Λιάγκας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωινό: Άφωνοι οι συνεργάτες της Σκορδά με το νέο look στα μαλλιά της

Για ακόμη μια ημέρα η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα και τους συνεργάτες τους, μας καλημέρισαν μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1. Ωστόσο, αυτό που τράβηξε την προσοχή πλατό και τηλεθεατών, ήταν το νέο look στα μαλλιά της παρουσιάστριας, η οποία τόλμησε να τα κάνει λίγο πιο "ιδιαίτερα" και "αυστηρά", δίνοντας ένα άρωμα μιας πιο παλιάς εποχής.

Ντυμένη στα λευκά, επέλεξε με τη βοήθεια του hairstylist της να κάνει ένα εντελώς διαφορετικό look από εκείνα που την έχουμε συνηθίσει και απέσπασε πολλά σχόλια.

«Σαν καθηγήτρια Γαλλικών είσαι σήμερα. βέβαια εμείς εδώ, το πάνελ της Φαίης θα σας πούμε τι θέματα θα δούμε σήμερα...» είπε με χιούμορ ο Γιώργος Λιάγκας στην έναρξη της εκπομπής.

Να σημειώσουμε πως η Φαίη Σκορδά, αγαπάει την μόδα, ακολουθεί όλες τις τάσεις και πραγματοποιεί πολλές φωτογραφίσεις με σύνολα που γίνονται ανάρπαστα. Λέτε και το νέο της look στα μαλλιά να γίνει trend;

Αυτό είναι το νέο look στα μαλλιά της Φαίης Σκορδά

Οι πρώτες φωτογραφίες της Φαίης Σκορδά με μαγιό για φέτος το καλοκαίρι

Η Φαίη Σκορδά, η οποία σήμερα 12/5 έχει χαρές στο σπίτι της, αφού ο γιος της Δημήτρης έχει τα γενέθλια του, είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες γυναίκες. Η παρουσιάστρια διατηρεί απίστευτες αναλογίες και αδιαμφισβήτητα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της τηλεόρασης.

Η Φαίη Σκορδά μάλιστα, απέδειξε πως στα 41 της διατηρεί κορμί "φωτιά", από την φωτογράφιση που πραγματοποίησε φορώντας τα πρώτα της μαγιό για φέτος το καλοκαίρι.

Με μαύρα μπικίνι - που είναι αγαπημένα όλων των γυναικών - πόζαρε στο φακό και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, ειδικά με τα απίστευτα πόδια της που έχουν ζηλέψει πολλές.

Τα μαγιό της μάλιστα θα βρείτε στα Olympic Stores σε πολύ προσιτές τιμές.

Φαίη Σκορδά μαγιό

Φαίη Σκορδά φωτογραφία με μαγιό

Φαίη Σκορδά καλοκαιρινή φωτογραφία

Φαίη Σκορδά σώμα