Καλημέρα Ελλάδα: Οι ευχές του Γιώργου Παπαδάκη στην Όλγα Κεφαλογιάννη για την εγκυμοσύνη της

«Με ένα πόνο τα διδυμάκια»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καλημέρα Ελλάδα: Οι ευχές του Γιώργου Παπαδάκη στην Όλγα Κεφαλογιάννη για την εγκυμοσύνη της

Τις δημόσιες ευχές του θέλησε να μεταφέρει το πρωί της Πέμπτης ο Γιώργος Παπαδάκης στην Όλγα Κεφαλογιάννη για την εγκυμοσύνη της.

Ο σπουδαίος παρουσιαστής δέχτηκε ως καλεσμένη μέσω skype στην εκπομπή του την Όλγα Κεφαλογιάννη και όλη η εκπομπή της ευχήθηκε για το γεγονός ότι σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μαμά.

Οι ευχές του Γιώργου Παπαδάκη στην Όλγα Κεφαλογιάννη

«Θέλω να ξεκινήσουμε με ευχές για την κυρία Κεφαλογιάννη. Κυρία Κεφαλογιάννη να ζήσετε γεροί και ευτυχισμένοι, θα μου επιτρέψετε να πω επειδή γνωρίζω τον άνθρωπο σας, τον σύντροφό σας με μια πολύ καλή επιλογή που έκανε εκείνος και μια πολύ καλή επιλογή που κάνατε εσείς. Με ένα πόνο τα διδυμάκια».

Η Όλγα Κεφαλογιάννη αμέσως μετά απάντησε: «Ευχαριστώ πολύ κύριε Παπαδάκη. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, εύχομαι σε όλους υγεία και αγάπη να είστε καλά».

Αργότερα, ο παρουσιαστής σχολίασε χιουμοριστικά: «Βέβαια τι θα κάνετε αν διχαστούν και σας βγει ο ένας Συριζαίος και ο άλλος Νεοδημοκράτης. Γιατί εδώ που τα λέμε από εσάς το περιμένω» με την ίδια να γελά και να απαντά: «Όπως ξέρετε όλοι θέλουμε να έχουμε γερά παιδιά και να μεγαλώσουμε με αγάπη και χαρά».

Η πρώτη ανάρτηση της Όλγας Κεφαλογιάννη μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της περνάει η Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία χθες αποκάλυψε πως περιμένει το πρώτο της παιδί, λίγες μέρες μετά τον γάμο που έκανε με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Μίνω Μάτσα.

Συγκεκριμένα η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας το αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ξεκαθαρίζοντας πως η μητρότητα είναι ένα δώρο σε όποια ηλικία κι αν έρθει.

«Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία. Για τις γυναίκες καριέρας η μητρότητα είναι μια μεγάλη πρόκληση.

Για το πώς μπορείς να τα ταιριάξεις όλα. Χαίρομαι που ασχολούμαι με την πολιτική ενώ μπαίνω σε έναν άλλον ρόλο ζωής. Οι πολιτικοί οφείλουμε να συμβάλουμε σε έναν καλύτερο κόσμο που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας. Αυτός είναι και ο σκοπός του “Κέντρου Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα” του οποίου είμαι Πρόεδρος.

Η μητρότητα δεν έχει ηλικία. Σε εποχές που οι γυναίκες εργάζονται και καταξιώνονται σε επαγγελματικούς στίβους, κερδίζοντας θέσεις και επαγγελματικές περγαμηνές ο ρόλος της μητέρας έρχεται τη στιγμή που η ίδια το θέλει» είπε, μεταξύ άλλων, η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η ίδια για να τιμήσει τη γιορτή της μητέρας, ευχήθηκε στη μαμά της με μία όμορφη φωτογραφία από το παρελθόν.