Γιώργος Χρανιώτης: Μπαίνει στον Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Ποιον ρόλο θα έχει;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Χρανιώτης: Μπαίνει στον Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Ο Γιώργος Χρανιώτης πρόκειται να μπει στην σειρά της ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, Υποδυόμενος τον χαρακτήρα του Νικόλα, ενός τριανταπεντάρη μέλους μιας ΜΚΟ.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μπαίνει στη σειρά προκειμένου να διαπιστώσει αν στις παλιές εγκαταστάσεις κατασκήνωσης που βρίσκονται λίγο έξω από το χωριό μπορεί να στηθεί και να λειτουργήσει μια δομή υποδοχής μεταναστών, στο πλαίσιο της αποσυμφόρησης των ήδη υπαρχουσών δομών.

Αυτόν τον ρόλο θα έχει

Ο Νικόλας είναι ένας γοητευτικός άντρας, που στα φοιτητικά του χρόνια ως σπουδαστής Κοινωνιολογίας, υπήρξε δυναμικός και ακτιβιστής. Μεγαλώνοντας η επαναστατική του φύση χαλιναγωγήθηκε ως έναν βαθμό, και αποφάσισε να διοχετεύσει τις γνώσεις και την όρεξή του για δουλειά σε πράγματα που θα μπορούσαν να προσφέρουν ανακούφιση σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Η Κατερίνα τον γνώρισε όταν ήταν πρωτοετής στην Ιατρική μέσα από μια κοινή παρέα. Εκείνος ήταν μεγαλύτερος. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και οι δυο και είχαν μια σχέση που διήρκεσε κοντά έναν χρόνο. Ο Νικόλας, όμως, τη χώρισε, καθώς έφυγε στο εξωτερικό για μεταπτυχιακό και δεν ήθελε κανείς από τους δυο τους να δεσμευτεί σε μια σχέση εξ αποστάσεως. Στο μυαλό της Κατερίνας ο Νικόλας ήταν ο ιδανικός άντρας. Έζησε μαζί του τον πιο εκρηκτικό έρωτα που δεν κατάφερε να ξεπεράσει μέχρι που γνώρισε τον Παναγή.

Η παρουσία του Νικόλα και του σχεδίου για δομή φιλοξενίας θα διχάσει το χωριό. Ο Παναγής θα κοντραριστεί από το πρώτο λεπτό μαζί του, χωρίς να γνωρίζει το παρελθόν του με την Κατερίνα.

Όταν μάθει την αλήθεια θα ζηλέψει αφόρητα και θα κάνει τη μία βλακεία μετά την άλλη, απογοητεύοντας την Κατερίνα και στρέφοντάς την όλο και περισσότερο προς τον Νικόλα. Ο Παναγής ζηλεύει τα πτυχία του Νικόλα, που είναι τόσο ωραίος τύπος, που για όλα έχει άποψη και όραμα… Νομίζει ότι η Κατερίνα βλέπει σ’ αυτόν έναν μεσσία, ενώ στον Παναγή έναν απλό δασονόμο με το ταπεινό όνειρο να ξαναζωντανέψει το Τζουράσικ Παρκ. Ο Γιώργος Χρανιώτης μπαίνει στη σειρά, αλλά φεύγει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης!

Γιώργος Χρανιώτη μπαίνει στον Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Πριν λίγο καιρό ο Γιώργος Χρανιώτης μπήκε και στην σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος

Από τις 9 Απριλίου εισέβαλε στην σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος», ο Γιώργος Χρανιώτης, ο οποίος ενσάρκωσε τον ρόλο του Μηνά, ο ο οποίος είναι αστυνόμος.

Ο Μηνάς έχει διακριθεί για τη μάχη που δίνει να διαλύσει κυκλώματα σωματεμπορίας και μαστροπείας. Έχει δεχτεί επαίνους για τη δουλειά του, η οποία, όμως, τον φέρνει καθημερινά σε επαφή με το σκοτεινό πρόσωπο της πόλης.

Είναι έξυπνος και εύστροφος στο να χειρίζεται καταστάσεις, αλλά και ικανός στο να φτάνει στα άκρα για να πετύχει το σκοπό του. Το μόνο που μένει να αποκαλυφθεί, είναι ποιος είναι ακριβώς αυτός ο σκοπός

Ήλιος εισβάλλει στην σειρά ο Γιώργος Χρανιώτης