Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Τέλος από τον Πλάτανο - Παίρνει μεταγραφή για Open

Θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια νέα κωμική σειρά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Τέλος από τον Πλάτανο - Παίρνει μεταγραφή για Open

Στο OPEN πρόκειται να δούμε στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και μάλιστα πρόκειται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σειρά του καναλιού.

Συγκεκριμένα, η νέα σειρά που θα προβληθεί λέγεται «Life is not everything» και έρχεται από την Αγγλία ενώ πρόκειται να προσαρμόσει στα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα η Μαρία Λάφη που θα υπογράφει την σκηνοθεσία.

Όπως φαίνεται λοιπόν, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης -που πρόσφατα βρέθηκε σε μια διαδήλωση με την οικογένεαι του- θα εγκαταλείψει την σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και θα πάρει μεταγραφή στο OPEN, μαζί με την Ευσταθία Τσαπαρέλη.

Η Εύη Δαέλη και Βασίλης Χαλακατεβάκης θα παίξουν επίσης στη σειρά ενώ την παραγωγή θα την έχει η εταιρεία «Αργοναύτες» και θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του OPEN

Για αυτόν τον λόγο αποχωρεί από την ΕΡΤ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, που υποδύεται τον παπά στη δημοφιλή σειρά της ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, είναι πολύ πιθανό να αποδεσμευτεί από τον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη, καθώς δεν φαίνεται να συμφωνούν στο οικονομικό κομμάτι της συνεργασίας τους για τον δεύτερο κύκλο της σειράς.

Το σήριαλ θα συνεχιστεί λοιπόν και τη νέα σεζόν, αφού τα νούμερα τηλεθέασης που συγκεντρώνει είναι πιο υψηλά από τον μέσο όρο του σταθμού της κρατικής τηλεόρασης.

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα Espresso, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δεν τα βρήκε με τον παραγωγό, ωστόσο, εκκρεμεί ένα ραντεβού ακόμα για να συζητήσουν εκτενώς το ζήτημα της συνέχισης ή της λήξης της συνεργασίας τους στον δεύτερο κύκλο.

Εντωμεταξύ πριν από λίγους μήνες είχαμε και την αποχώρηση του Πέτρου Φιλιππίδη από την σειρά με τον οποίο ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είχε ένα επεισόδιο.