Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Επεισόδιο ανάμεσα σε Φιλιππίδη και Μπουρδούμη - Μπήκαν στην μέση για να τους σταματήσουν

«Λίγες ώρες πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο υπήρξε μια λεκτική επίθεση του Αλέξανδρου προς τον ηθοποιό»

Επεισόδιο ανάμεσα σε Φιλιππίδη και Μπουρδούμη - Μπήκαν στην μέση για να τους σταματήσουν
News 08.02.2021 11:07
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μια είδηση που θα συζητηθεί έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή Πρωινό. Συγκεκριμένα, σημειώθηκε ένα επεισόδιο ανάμεσα στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στα γυρίσματα της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, Τάσος Τεργιάκης λίγες ώρες πριν ο Πέτρος Φιλιππίδης εισαχθεί στο νοσοκομείο, είχε μια έντονη λεκτική αντιπαράθεση με τον συνάδελφο του.

«Λίγες ώρες πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης υπήρξε μια λεκτική επίθεση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη προς τον ηθοποιό, την ώρα που είχαν μια κοινή σκηνή. Το έμαθα από άνθρωπο που ήταν μπροστά. Χρειάστηκε η επέμβαση τρίτων για να σταματήσει και να μην ολοκληρωθεί το γύρισμα.

Φιλιππίδης Μπουρδούμη τσακωμός

Είπαν ότι πρέπει οι κοινές σκηνές που είναι λίγες μεταξύ των δύο, θα πρέπει να τελειώσουν. Την Τετάρτη δεν τέλειωσαν και ακολούθησε η εισαγωγή στο νοσοκομείο. Και μέχρι το Σάββατο ήταν μέσα» τόνισε ο Τάσος Τεργιάκης.

Τι θα συμβεί με την πορεία του Πέτρου Φιλιππίδη στην σειρά

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας υπάρχουν τρία διαφορετικά σενάρια για το μέλλον του ηθοποιού στην καθημερινή - κωμική σειρά. Μεταξύ αυτών, η αντικατάσταση του Πέτρου Φιλιππίδη από τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

«Είναι ραγδαίες οι εξελίξεις. Ο Πέτρος Φιλιππίδης δε θα συνεχίσει στη σειρά της ΕΡΤ σε καμία περίπτωση. Ακούστηκαν φήμες και πληροφορίες περί παραίτησης το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Επικοινώνησα με την εταιρεία παραγωγής χθες το βράδυ, μέχρι στιγμής δεν έχει εκδηλωθεί πρόθεση παραίτησης.

Η τελευταία επικοινωνία που είχε ο ηθοποιός με την εταιρεία παραγωγής ήταν την Παρασκευή και τους είπε πως αισθάνεται καλύτερα και πως κατά πάσα πιθανότητα θα μπορούσε να δώσει το παρόν στο γύρισμα της Τρίτης. Είναι απόφαση της ΕΡΤ ότι δεν θα συνεχίσει ο Πέτρος Φιλιππίδης στη σειρά.

Αυτή είναι η πρόθεση των διοικούντων της Δημόσιας Τηλεόρασης. Να δούμε πως θα γίνει αυτό. Έχει δοθεί εντολή στην νομική υπηρεσία της ΕΡΤ να έρθει σε επικοινωνία με το ΣΕΗ για να πάρει επίσημα στα χέρια τις καταγγελίες.

Πως θα γίνει η αποχώρηση του Πέτρου Φιλιππίδη από τη σειρά. Υπάρχουν τρία διαφορετικά σενάρια. Το πρώτο σενάριο είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης να γυρίσει κάποια επεισόδια ακόμη και να αποχωρήσει ομαλά.

Το δεύτερο σενάριο είναι μέσω διήγησης των ηρώων να ολοκληρωθεί ο ρόλος. Το τρίτο σενάριο που είναι και το επικρατέστερο είναι να αντικατασταθεί ο ρόλος και να δούμε άλλον στον ρόλο του “Παρασκευά” και έχει πέσει ήδη το όνομα του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στο τραπέζι των συζητήσεων, ο οποίος ήταν και η αρχική επιλογή της ΕΡΤ για τη σειρά. Δεν προχώρησε η συνεργασία λόγω ανειλημμένων θεατρικών υποχρεώσεων του ηθοποιού», είπε ο Αλέξης Μίχας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Ο σκηνοθέτης έγινε πιο επιθετικός, το πήγαινε στο ερωτικό»

Αλέξανδρος Μπουρδούμης για Λένα Δροσάκη: «Είμαι τόσο περήφανος για σένα αγάπη μου!»

Share