Ενοχλημένη η Καινούργιου με την Μαλέσκου και το Love It - «Αν έχουν πρόβλημα να το πουν ξεκάθαρα»

«Μου στέλνουν μηνύματα ότι η εκπομπή...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ενοχλημένη η Καινούργιου με την Μαλέσκου και το Love It - «Αν έχουν πρόβλημα να το πουν ξεκάθαρα»

Ενοχλημένη εμφανίστηκε η Κατερίνα Καινούργιου στο Ευτυχείτε, με την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love It. Αφορμή για να αναφερθεί στο γεγονός, στάθηκαν οι δηλώσεις του Παύλου Γαλακτερού που πρόβαλλαν στον αέρα του OPENtv.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως πολύς κόσμος της στέλνει μηνύματα γράφοντας πως στην εκπομπή του ΣΚΑΙ ακούγονται διάφορες αιχμές για την δική της, κάτι που υποστήριξαν και οι συνεργάτες της.

Όσα είπε η Καινούργιου για Μαλέσκου και Love It

«Εγώ συμπαθώ και την Ιωάννα πάρα πολύ και τον Βασίλη Γρηγορόπουλο που τον ξέρω τόσα χρόνια αλλά μου στέλνουν μηνύματα ότι το Love it πετάει συνέχεια σπόντες για την εκπομπή. Δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει. Για να είμαστε ξεκάθαροι πάντα λέμε ότι τα αποσπάσματα είναι από την εκπομπή και έχουμε στηρίξει και την Ιωάννα. Αν έχουν κάποιο πρόβλημα να το πουν ξεκάθαρα» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Τι απαντάει η Ιωάννα Μαλέσκου για την παραμονή της στον ΣΚΑΪ

Πριν από λίγες εβδομάδες, η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο της ανανέωσης του συμβολαίου της με τον ΣΚΑΪ, τονίζοντας πως αν εξακολουθήσουν να υπάρχουν ωραίες συνθήκες τότε θα έρθει.

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως έχει κάνει τις συζητήσεις με το κανάλι και πως δεν μπορεί προς το παρόν να κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Και όλα αυτά, την εποχή που η Ιωάννα Μαλέσκου δέχεται μία πολιορκία από τον Μάριο Χεζόνια, η οποία βέβαια έχει γίνει viral από τα social media!

«Δεν έχω κάτι επίσημο να μοιραστώ με τον κόσμο αλλά, πιστέψτε με, θα το καταλάβετε.

Αν το έχεις μάθει από την πλευρά του ΣΚΑΪ ότι ανανεώνω, τότε θα σου πω ναι. Ο επαγγελματισμός υπάρχει. Η καλή διάθεση υπάρχει. Αν γίνει και ένα κράμα με ωραίες συνθήκες εκ νέου τότε σίγουρα ανανεώνονται οι συνεργασίες», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.