Eurovision: Φαβορί ξανά η Μάλτα μετά την αλλαγή των προγνωστικών

Δέχτηκε αρκετά σχόλια για το ροζ κορμάκι της και τελικά το άλλαξε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Eurovision: Φαβορί ξανά η Μάλτα μετά την αλλαγή των προγνωστικών

Φαβορί ξανά είναι η Μάλτα μετά την αλλαγή των προγνωστικών για την Eurovision, η οποία χρειάστηκε να αλλάξει το ροζ κορμάκι που φορούσε, καθώς δέχτηκε κύμα αρνητικών σχολίων.

Τα δυσμενή σχόλια των φαν της Eurovision -και όχι μόνο- έφεραν τότε ανατροπή στα προγνωστικά εκ μέρους των στοιχηματικών εταιρειών. Και ενώ η Μάλτα ήταν το φαβορί για την πρωτιά, έπεσε στη δεύτερη θέση, πίσω από τη νοσταλγική μπαλάντα της Γαλλίας -ένα ομολογουμένως πολύ καλό τραγούδι.

Οι υπεύθυνοι για τη συμμετοχή της Μάλτας θορυβήθηκαν από την εξέλιξη αυτή και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αλλαγή του ρούχου που θα φοράει η Ντέστινι. Έτσι, στη σημερινή πρόβα η 18χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ασημί αντί για ροζ κορμάκι -όπως αυτό που φορά η Έλενα Τσαγκρινού που συμμετέχει στον διαγωνισμό με την Κύπρο.

Eurovision Φαβορί ξανά η Μάλτα μετά την αλλαγή των προγνωστικών

Πάντως, η Ντέστινι κράτησε τις ροζ μπότες, πιθανώς για να ταιριάζει με τα ρούχα που φορούν οι χορεύτριες που θα τη συνοδεύουν στη σκηνή.

Το αποτέλεσμα φάνηκε αμέσως: εκεί που βρισκόταν πίσω από τη Γαλλία όσον αφορά τις πιθανότητες νίκης, η Μάλτα την προσπέρασε και φαντάζει τώρα εκείνη φαβορί για την πρωτιά στη Eurovision. Αν τα καταφέρει, θα είναι η πρώτη φορά που ένα τραγούδι από τη Μάλτα κερδίζει στον διαγωνισμό της Eurovision.

Στο μεταξύ, ανησυχία έχει σκορπιστεί με την συμμετοχή της Ουκρανίας, καθώς η τραγουδίστρια υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού.

Οι θέσεις της Ελλάδας και της Κύπρου για την Eurovision 2021.

Να σημειώσουμε ότι η παρουσία επί σκηνής είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για τη Eurovision και γι’ αυτό τις ερχόμενες ημέρες ίσως δούμε πολλές ανακατατάξεις στις στοιχηματικές προβλέψεις των χωρών που συμμετέχουν στον διαγωνισμό.

Ελλάδα και Κύπρος είδαν τις «μετοχές τους» να ανεβαίνουν μετά την πρώτη πρόβα, με τη Στεφανία να ανεβαίνει στη 10η θέση και την Έλενα Τσαγκρινού στην 7η στις προβλέψεις των στοιχηματικών εταιρειών για τη Eurovision 2021.