Eurovision 2021: Η τραγουδίστρια της Ουκρανίας υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού

Αναγκάστηκε να χάσει την δεύτερη πρόβα της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Eurovision 2021: Η τραγουδίστρια της Ουκρανίας υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού

Τις τελευταίες τους πρόβες πραγματοποιούν αυτές τις μέρες οι χώρες για την φετινή Eurovision, -δείτε εδώ της Κύπρου- με την Ουκρανία ωστόσο να αντιμετωπίζει κάποια απρόβλεπτα προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δεύτερη πρόβα της Ουκρανίας θα πραγματοποιηθεί μείον ένα μέλος, καθώς η κεντρική τραγουδίστρια του συγκροτήματος Go_A, Kateryna Pavlenko δεν αισθανόταν καλά.

Έτσι λοιπόν η τραγουδίστρια έκανε μοριακό τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού και για αυτό η πρόβα και η συνέντευξη τύπου θα γίνουν με τα υπόλοιπα μέλη του ουκρανικού συγκροτήματος, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα.

Η ανακοίνωση της ουκρανικής συμμετοχής στην Eurovision

“Η τραγουδίστρια του ουκρανικού συγκροτήματος Go_A, Kateryna Pavlenko ενημέρωσε ότι σήμερα το πρωί δεν ένιωθε καλά. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ ανίχνευσης του Covid-19, ως μέτρο πρόληψης. Γι’ αυτό η Kateryna θα χάσει την απογευματινή πρόβα αλλά και τη συνέντευξη τύπου.

Της ευχόμαστε Περαστικά και θα μοιραστούμε περισσότερες πληροφορίες μαζί σας, όταν θα έχουμε τα αποτελέσματα του τεστ. Τα άλλα μέρη του συγκροτήματος Go_A είναι αρνητικοί στον κορωνοϊό και θα εμφανιστούν στην πρόβα με άλλη τραγουδίστρια”.

Eurovision 2021 ουκρανία κορωνοίός

Αλλάζει θέση στις στοιχηματικές η Έλενα Τσαγκρινού

Η Έλενα Τσαγκρινού πραγματοποίησε το μεσημέρι της Κυριακής την πρώτη της πρόβα για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision και φαίνεται πως εντυπωσίασε σε τέτοιο βαθμό που κατάφερε να αλλάξει τη θέση της Κύπρου για τις στοιχηματικές.

Μπορεί να είχε ένα μικρό ατύχημα κατά την πρόβα της, η αλήθεια είναι ωστόσο πως η αγαπημένη τραγουδίστρια τα «έσπασε» και όπως ήταν φυσικό κέρδισε όλους όσους την παρακολούθησαν.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Pop up“, η συμμετοχή της Κύπρου, μετά την πρώτη πρόβα, ανέβηκε στα στοιχήματα, αφού πλέον φιγουράρει στην έβδομη θέση. Φαίνεται πως η παρουσίαση του El Diablo κέρδισε τους Eurofans, συνεπώς αναμένουμε τη συνέχεια!