Ιωάννα Τούνη: Ποζάρει άβαφη και απεριποίητη και μας δείχνει πως πραγματικά είναι

Τελείως ακομπλεξάριστη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ιωάννα Τούνη: Ποζάρει άβαφη και απεριποίητη και μας δείχνει πως πραγματικά είναι

Μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ είναι αναμφίβολα η Ιωάννα Τούνη, η οποία τελείως ακομπλεξάριστη πόζαρε στον φακό τελείως άβαφη και απεριποίητη.

Η εκρηκτική θεσσαλονικιά είναι η «βασίλισσα» του instagram και κάθε φορά προκαλεί πανζουρλισμό με τις φωτογραφίες της.

Αυτή τη φορά ωστόσο, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, πως πραγματικά είναι, βγάζοντας από πάνω της όλο το μακιγιάζ.

Έτσι είναι η Ιωάννα Τούνη στην πραγματικότητα

Ιωάννα Τούνη ποζάρει άβαφη

Το πρόβλημα υγείας που ταλαιπώρησε την Ιωάννα Τούνη

Με δύο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε και την κράτησε μακριά από τα social media για κάποιες ώρες.

Η αγαπημένη influencer που πριν από μερικούς μήνες είχε μπει σε καραντίνα καθώς είχε συμπτώματα κορωνοϊού, αποκάλυψε πως τις τελευταίες ώρες δεν αισθανόταν πολύ καλά και έτσι αποφάσισε να απέχει λίγο από τα social.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκτίμησή της, ήταν ματιασμένη ενώ είχε και τροφική δηλητηρίαση.

«Λείπω 21 ώρες από τα Stories, οπότε αν αναρωτιέσαι αν ζω ή αν πέθανα… ζω. Η ιατρική γνωμάτευση που έβγαλα μόνη μου λέει ότι είχα φουλ κακό μάτι, μαζί με τροφική δηλητηρίαση. Ήμουν συνέχεια τουαλέτα, αλλά επανήλθα και είμαι καλά», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούν στα insta stories που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram.