Eurovision 2021 - Στεφανία: «Νιώθω σαν τη Jennifer Lopez με αυτό το outfit»

Όσα είπε στην συνέντευξη τύπου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Eurovision 2021 - Στεφανία: «Νιώθω σαν τη Jennifer Lopez με αυτό το outfit»

Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου της ελληνικής αποστολής στη Eurovision με την Στεφανία Λυμπερακάκη και την ομάδα της. Μετά την δεύτερη πρόβα στο Ρότερνταμ, όπως είθισται σε στα πλαίσια του διαγωνισμού, μίλησε στους δημοσιογράφους.

«Είμαι τόσο χαρούμενη. Πήγαν όλα τέλεια στην δεύτερη πρόβα. Στην πρώτη πρόβα, όπως είναι φυσικό, δεν γνωρίζαμε την σκηνή και είχαμε όλοι το άγχος. Στην δεύτερη πρόβα όλα πήγαν τέλεια και ευχαριστώ τον Θεό γι' αυτό», είπε αρχικά.

Στον αν πήγαν όλα καλά σε σχέση με αυτό που είχαν στο μυαλό τους σαν plan A για τελικό αποτέλεσμα, απάντησε: «Ήταν ακριβώς αυτό που είχαμε στο μυαλό μας και δεν παρεκκλίναμε από το αρχικό μας πλάνο. Ο Φωκάς Ευαγγελινός μας βοήθησε πάρα πολύ. Πήραμε το ρίσκο για τον εικονικά εφέ και είναι κάτι που δεν έχει ξανά γίνει άλλα πήγαν όλα καλά».

Όσον αφορά την ρούχο της, που θεωρείται ένα από τα πιο εντυπωσιακά, σχολίασε: «Το φόρεμα είναι του Βρεττού Βρεττάκου και νιώθω σαν την Jenifer Lopez όταν το φοράω. Το αγαπώ πολύ αυτό το outfiit».

Αυτές τις θέσεις έχουν στα στοιχήματα Ελλάδα και Κύπρος

Σε μέτριες θέσεις είναι τα τραγούδια της Ελλάδας και της Κύπρου για την Eurovision 2021, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε περίπου έναν μήνα.

Πριν από τρεις εβδομάδες, η Ελλάδα και η Στεφανία Λυμπερακάκη με το Last Dance βρισκόταν στην 14η θέση στα στοιχήματα, ενώ η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το El Diablo στην 9η.

Τις τελευταίες ημέρες ωστόσο έχουμε κάποιες ανακατατάξεις, με την Στεφανία να βρίσκεται στην 10η θέση, ενώ η Κύπρος να έχει πέσει στην 12η.

Η Μάλτα για φέτος είναι το μεγάλο φαβορί, με την Γαλλία και τη Ελβετία να βρίσκονται στην 2η και 3η θέση και με Ιταλία και Βουλγαρία σε 4η και 5η θέση. Δείτε στο μεταξύ με ποια σειρά θα εμφανιστούν Ελλάδα και Κύπρος στους ημιτελικούς!

Eurovision 2021 αυτές τις θέσεις έχουν στα στοιχήματα Ελλάδα και Κύπρος