Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Του χρόνου θα κάνω μία σειρά στο Mega, πιθανότητα να είναι και η Κατερίνα Γερονικολού»

Απέκλεισε το ενδεχόμενο γάμου με την σύντροφό του

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Του χρόνου θα κάνω μία σειρά στο Mega, πιθανότητα να είναι και η Κατερίνα Γερονικολού»
News 13.05.2021 16:35
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το πρωί της Πέμπτης, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην νέα σειρά που θα ξεκινήσει μάλλον με την σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού αλλά και στα σχέδιά του για τη δική του εκπομπή.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Τσιμιτσέλη για το τηλεοπτικό του μέλλον και για την Κατερίνα Γερονικολού

«Εγώ έχω ένα δικό μου concept που τώρα το ετοιμάζω, αλλά ακόμα δεν μπορώ να σου πω ακριβώς… Είναι ταξιδιωτικού περιεχομένου περισσότερο. Συζητάω με ένα ιδιωτικό κανάλι και μέχρι τέλος του μήνα θα έχουμε καταλήξει.

Θα κάνουμε το Bachelor 4. Έχω συμφωνήσει να κάνω και μια σειρά στο Mega του χρόνου. Πιθανότατα στη σειρά να είναι και η Κατερίνα Γερονικολού, στην εκπομπή όχι».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός μίλησε για το κίνημα Me Too με αφορμή την καταγγελία που είχε κάνει η αγαπημένη του: «Συμμετέχω στο #Metoo και πρέπει να συμμετέχουμε ενεργά γενικότερα και να μην ξεχνάμε. Θα πρέπει από εδώ και πέρα τα πράγματα να είναι λίγο καλύτερα. Δεν γίνεται να αλλάξει ο κόσμος σε μια ημέρα, αλλά τουλάχιστον στα θέματα σεξουαλικής παρενόχλησης και κατάχρησης εξουσίας θα πρέπει να δοθεί ένα τέλος. Στην κόρη μου παραδίδουμε πια, όσοι προσπαθήσαμε να κάνουμε καλύτερα τα πράγματα, λίγο καλύτερα δεδομένα για το μέλλον», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Τέλος, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απάντησε και την ερώτηση περί γάμου με την Κατερίνα Γερονικολού. «Τελευταία φορά που έφυγα από το σπίτι δεν θυμόμουν κάτι τέτοιο. Όχι, όχι», είπε χιουμοριστικά ο ηθοποιός.

Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Τα τρυφερά στιγμιότυπα από την εκδρομή τους στη θάλασσα

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ δείχνουν να είναι η Κατερίνα Γερονικολού με τον αγαπημένο της σύντροφο, Γιάννη Τσιμιτσέλη. Το ζευγάρι έκανε πρόσφατα μία εξόρμηση στη θάλασσα και η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα υπέροχο στιγμιότυπο.

Το αγαπημένο ζευγάρι περνάει μία πολύ όμορφη περίοδο στη σχέση του ενώ χαρακτηριστικό είναι το πόσο πολύ στηρίζει ο ένας τον άλλο. Κάτι τέτοιο φάνηκε και πριν από λίγο καιρό, όταν η Κατερίνα Γερονικολού αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την συμπεριφορά που είχε απέναντί της ο Γιώργος Κιμούλης, με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να την υποστηρίζει δημόσια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κατερίνα Γερονικολού: «Ήθελα να αλλάξω το επίθετό μου, δεν μου άρεσε»

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Μετά τη Βάσω Λασκαράκη μου πήρε ένα χρόνο να κάνω σχέση»

Share