Άβολη σκηνή στο Πρωινό - Τους έπιασε νευρικό γέλιο κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ

«Αυτό που κάνουμε τώρα ισοδυναμεί με παραίτηση»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άβολη σκηνή στο Πρωινό - Τους έπιασε νευρικό γέλιο κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ

Μία εξαιρετικά άβολη σκηνή παρακολουθήσαμε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή Πρωινό, την ώρα που ο Αλέξης Μίχας μετέδιδε όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για τη συνέχεια της σειράς, Άγριες Μέλισσες μιας και οι συντελεστές της εκπομπής έσκασαν στα γέλια.

Την ώρα που ο δημοσιογράφος περιέγραφε τι θα δούμε στη σειρά όλοι ξεκίνησαν να γελάνε χωρίς να μπορούν να σταματήσουν. Ο Αλέξης Μίχας αναρωτήθηκε τι συμβαίνει και η Φαίη Σκορδά του απάντησε: «Όχι με σένα, μας έχει πιάσει σπαστικό…».

«Λοιπόν, τελειώσαμε… Εγώ θα αφήσω τα μικρόφωνά μου, θα μπω στο αυτοκίνητό μου. Αυτό που κάνουμε τώρα ισοδυναμεί με παραίτηση», σχολίασε με νόημα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Τα γέλια των συντελεστών του Πρωινού

Άφωνοι οι συνεργάτες της Σκορδά με το νέο look στα μαλλιά της

Για ακόμη μια ημέρα η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα και τους συνεργάτες τους, μας καλημέρισαν μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1. Ωστόσο, αυτό που τράβηξε την προσοχή πλατό και τηλεθεατών, ήταν το νέο look στα μαλλιά της παρουσιάστριας, η οποία τόλμησε να τα κάνει λίγο πιο "ιδιαίτερα" και "αυστηρά", δίνοντας ένα άρωμα μιας πιο παλιάς εποχής.

Ντυμένη στα λευκά, επέλεξε με τη βοήθεια του hairstylist της να κάνει ένα εντελώς διαφορετικό look από εκείνα που την έχουμε συνηθίσει και απέσπασε πολλά σχόλια.

«Σαν καθηγήτρια Γαλλικών είσαι σήμερα. βέβαια εμείς εδώ, το πάνελ της Φαίης θα σας πούμε τι θέματα θα δούμε σήμερα...» είπε με χιούμορ ο Γιώργος Λιάγκας στην έναρξη της εκπομπής.

Να σημειώσουμε πως η Φαίη Σκορδά, αγαπάει την μόδα, ακολουθεί όλες τις τάσεις και πραγματοποιεί πολλές φωτογραφίσεις με σύνολα που γίνονται ανάρπαστα. Λέτε και το νέο της look στα μαλλιά να γίνει trend;