Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άγριες Μέλισσες: Σε δίλημμα η Πηνελόπη για το αν πρέπει να καταδώσει τον Μελέτη

Γνωρίζει για τον φόνο του Αλέξη

Άγριες Μέλισσες: Σε δίλημμα η Πηνελόπη για το αν πρέπει να καταδώσει τον Μελέτη
TV24 13.05.2021 16:14
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες μιας και σύμφωνα με το spoiler που έδωσε το πρωί της Πέμπτης η εκπομπή Πρωινό, η Πηνελόπη θα βρεθεί σε δίλημμα σχετικά με το αν πρέπει να καταδώσει τον Μελέτη στην αστυνομία για τον φόνο του Αλέξη.

Το spoiler του Πρωινού για τις Άγριες Μέλισσες

Η Πηνελόπη σταδιακά μαθαίνει τα πάντα για το παρελθόν του Μελέτη. Μαθαίνει όλες τις σκοτεινές υποθέσεις του Δούκα, τα θανάσιμα μυστικά και αυτό την απομακρύνει πάρα πολύ. Έρχεται οριστική ρήξη ανάμεσα στον Μελέτη και την Πηνελόπη.

Ο Μελέτης θα είναι αυτός που θα δολοφονήσει τον Αλέξη Γραμματικό. Από εκεί και πέρα, ο χορός των αποκαλύψεων θα συνεχιστεί στις Άγριες Μέλισσες και η Πηνελόπη μπαίνει σε ένα πολύ μεγάλο δίλημμα, αν θα πρέπει να καταδώσει τον Μελέτη στην αστυνομία ή όχι. Ο τηλεοπτικός Μελέτης, ή κατά κόσμο Γιώργος Γεροντιδάκης, μίλησε στο περιοδικό YOU! Δείτε backstage από τη φωτογράφισή του.

Τι θα δούμε σήμερα στις Άγριες Μέλισσες

Πέμπτη 13 Μαΐου - Επεισόδιο 139

Στον Συνεταιρισμό επικρατεί φόβος μήπως ο Σεβαστός ανακαλύψει πως τον κορόιδεψαν. Στα χέρια της Ασημίνας, θα πέσει το μοναδικό αντίτυπο του βιβλίου που γράφει ο Νικηφόρος. Η Ασημίνα μόλις το διαβάσει θα βρεθεί μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα. Οι τύψεις και οι ενοχές πιέζουν την Ανέτ καθώς τα μυστικά βαραίνουν μέσα της όλο και περισσότερο.

Η Σοφούλα δεν έχει βρει ακόμα τον εαυτό της, παρά τις προσπάθειες της Ρίζως. Ο Άγγελος, όμως, είναι πάλι εκεί για να τη βοηθήσει - και θα είναι πάλι μαζί. Ο Δούκας ανακαλύπτει ποιος αγόρασε τα καπνά απ’ τον Συνεταιρισμό και του προτείνει συνεργασία, αλλά ένα άρθρο που δημοσιεύεται σε εφημερίδα μπορεί να του ανατρέψει τα σχέδια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριες Μέλισσες: Ξανά μαζί Άγγελος και Σοφούλα

Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ απειλεί τον Δούκα! Θα καταφέρει να ξεγλιστρήσει;

Share