Τάμτα: «Μου έκαναν πρόταση να παρουσιάσω το The Voice αλλά δεν τόλμησα»

Η αποκάλυψη για την καριέρα της και για τη Eurovision

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τάμτα: «Μου έκαναν πρόταση να παρουσιάσω το The Voice αλλά δεν τόλμησα»

Το βράδυ της Πέμπτης, η Τάμτα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και στην απόφασή της να απορρίψει την πρόταση που δέχθηκε από το The Voice.

Η τραγουδίστρια, που μίλησε και για την προσωπική της ζωή στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, εξήγησε πως θα ήθελε να ξαναπάει στη Eurovision και μάλιστα αν της δινόταν η ευκαιρία θα ήθελε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα.

Οι δηλώσεις της Τάμτα για την πρόταση από το The Voice

«Μου έκαναν πρόταση να παρουσιάσω το The Voice αλλά δεν τόλμησα να το κάνω γιατί δεν μιλάω τέλεια ελληνικά.

Εννοείται πως θα ξαναπήγαινα στη Eurovision το έχω ξαναπεί από την επόμενη κιόλας μέρα της εκπροσώπησής μου το 2019. Η Eurovision είναι μια μοναδική εμπειρία, μια πολύ απαιτητική διοργάνωση γεμάτο ανατροπές. Mε ένα καλό τραγούδι, θα πήγαινα. Αν μου έκανε ταυτόχρονα πρόταση η Ελλάδα και η Γεωργία σίγουρα θα διάλεγα την Ελλάδα να εκπροσωπήσω.

Στη Γεωργία δεν είχα τηλεόραση και πήγαινα στον ξάδελφό μου να δω Mtv. Που να φανταζόμουν ότι θα βρεθώ στον ίδιο χώρο με τη Madonna. Οραματιζόμουν ότι ήμουν στη σκηνή και από κάτω φώναζαν. Και τότε φαινόταν αστείο. Αλλά στη Eurovision το έζησα στα αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Πράγματα που δεν γνωρίζατε για την Τάμτα

Η Τάμτα Γκοντουάτζε γνωστή απλά ως Τάμτα, είναι Ελληνογεωργιανή τραγουδίστρια που ζει και δραστηριοποιείται κυρίως στην Ελλάδα.

Έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στο ελληνικό talent show "Super Idol", τραγουδώντας σε ντουέτο "Το άλλο μου μισό", με τον νικητή του σόου, Σταύρο Κωνσταντίνου. Έχει κυκλοφορήσει τέσσερα CD, από τα οποία τα δύο έχουν επανακυκλοφορήσει και τρία CD singles.

Τάμτα βιογραφικό

Έχει αποκτήσει επτά βραβεία και έχει συνεργαστεί με πάρα πολλά ονόματα της ελληνικής και της ξένης μουσικής σκηνής. Έχει πρωταγωνιστήσει σε δύο μιούζικαλ, έχει δώσει την φωνή της σε παιδική ταινία, έχει συμμετάσχει ως κριτής στο «The X Factor» της Ελλάδας και της Γεωργίας, έχει σχεδιάσει την δική της σειρά ρούχων σε συνεργασία με την Attrativo και έχει παρουσιάσει τηλεοπτικά μια επίδειξη μόδας με μουσική.

Ανήκει στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Minos EMI. Το 2019 εκπροσώπησε την Κύπρο στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που διεξήχθη στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, με το τραγούδι "Replay" και έλαβε την 13η θέση ανάμεσα σε 26 χώρες.