Τάμτα: «Δεν το έχω καθόλου στα σχέδιά μου να ξανακάνω οικογένεια, έχω οικογένεια»

Η έκπληξη του Αρναούτογλου που την συγκίνησε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τάμτα: «Δεν το έχω καθόλου στα σχέδιά μου να ξανακάνω οικογένεια, έχω οικογένεια»

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show, βρέθηκε η Τάμτα η οποία μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και την καριέρα της στο χώρο της μουσικής. Η τραγουδίστρια που επιλέγει να κρατά τα προσωπικά της μακριά από τα media, αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα.

Σε ερώτηση για το ποιος είναι ο λόγος που ανήκει στο δυναμικό της EMI Universal και όχι στην Panik Records λόγω της σχέσης της με τον Πάρι Κασιδόκωστα, που είναι συνιδρυτής της με τον Γιώργο Αρσενάκο, δεν θέλησε να πει πολλά.

«Δεν νομίζω ότι χρειάζεται πολλή εξήγηση αυτό το πράγμα. Είναι δική μου απόφαση και τη στηρίζω» είπε και οι λέξεις της έκρυβαν πολλά από πίσω.

Η δήλωση της Τάμτα για νέο γάμο και οικογένεια

Για το αν θα ξαναέμπαινε στη διαδικασία να παντρευτεί με το σύντροφό της και να κάνει και άλλα παιδιά - όπως είχε βγει φήμη - , εξομολογήθηκε: «Δεν το έχω καθόλου στα σχέδιά μου να ξανακάνω οικογένεια, έχω οικογένεια. Δεν κανονίζω τίποτα, ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στη ζωή».

Η έκπληξη που της έκανε ο Αρναούτογλου

Το Single της Τάμτα “Δεν Είσαι Εδώ” έγινε πλατινένιο και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της το ανακοίνωσε απονέμοντας την τιμητική πλακέτα.

«Απονέμεται στην Τάμτα από την ΜΙΝΟS EMI για τις πλατινένιες ψηφιακές πωλήσεις του single "Δεν είσαι εδώ”», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Μπράβο Mente! Για να είμαι ειλικρινής δεν είχε ιδέα και δεν το ήξερα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Ευχαριστώ τα παιδιά της εταιρίας μου.», απάντησε από την άλλη η Τάμτα συγκινημένη.

«Θα έπρεπε να είχα μιλήσει και να είχα δράσει τότε…»

Η Τάμτα ήταν καλεσμένη στο Πάμε Δανάη και μίλησε στον Άρη Καβατζίκη για τις καταγγελίες των τελευταίων δύο εβδομάδων. Η ίδια αναφέρθηκε και σε προσωπικό επίπεδο λέγοντας πως όταν της είχαν συμβεί κάποια περίεργα πράγματα θα έπρεπε να είχε μιλήσει.

«Χάρηκα πάρα πολύ που οι γυναίκες μίλησαν. Υπάρχει και λύπη μέσα σε αυτό που συμβαίνει Άργησε ίσως πολύ και ήταν καιρός να βγουν πολλά στη φόρα, όχι για να στεναχωρηθούν οικογένειες, αλλά είναι ένα αναγκαίο κακό για να βάλουν κάποιοι άνθρωποι μυαλό και από εδώ και πέρα να σκεφτούν παραπάνω απ’ όσο σκεφτόντουσαν. Είμαι υπερβολικά υπερήφανη για όλες αυτές τις γυναίκες αλλά και τους άντρες που έχουν βγει και έχουν μιλήσει.

Συνέβαιναν κάποια πράγματα τα οποία κι έμενα με πείραζαν αλλά θεωρούσα ότι είναι δεδομένο. Μετά σκέφτεσαι και συνειδητοποιείς ότι αυτό δεν ήταν καθόλου δεδομένο και μιλάω περισσότερο σε σχέση με τη δουλειά. Ξαφνικά, έκανα ανάλυση όλων των γεγονότων που μπορεί να μου έχουν συμβεί και λέω “λάθος ήταν αυτό”, θα έπρεπε να είχα μιλήσει και να είχα δράσει τότε…

Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάποιο σοβαρό λόγο να αναφερθώ στα συγκεκριμένα γεγονότα. Όλα ξεκινάνε από την παιδεία και το σπίτι γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι από κάπου έχουν εισπράξει όλη αυτή τη βία που ασκούν στους άλλους”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Τάμτα ενώ και ο Πάνος Βλάχος τοποθετήθηκε επί του θέματος.