Γιώργος Χρυσοστόμου: «Πήγα να φύγω από τη ζωή τρεις φορές στον ύπνο μου»

«Πριν δύο χρόνια έβγαλα το αλκοόλ από τη ζωή μου»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώργος Χρυσοστόμου: «Πήγα να φύγω από τη ζωή τρεις φορές στον ύπνο μου»

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου θα βρεθεί στον καναπέ του Οδηγού Καλής Ζωής στον ALPHA αυτή την Κυριακή και η εκπομπή Happy Day έδειξε ένα μικρό απόσπασμα από την συγκλονιστική συνέντευξη που έδωσε για την αλλαγή που έκανε στη ζωή του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ALPHA, Αγγελική, έχασε πολλά κιλά τα τελευταία χρόνια και εξομολογείται πως η αλλαγή αυτή στην εμφάνισή του, του έχει αλλάξει την καθημερινότητα.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Χρυσοστόμου για την υγεία του

«Μέχρι τα 18 μου είχα μια πάρα πολύ ισορροπημένη διατροφή. Ζούσα σε μια οικογένεια πολύ χριστιανική και τρεις φορές το χρόνο γινόταν η νηστεία, αυτό αμέσως έκανε αποτοξίνωση.

Από τα 18 και μετά που μπήκα στη σχολή, στη Θεσσαλονίκη, και λόγω οικονομικών δυσχερειών, πήγα στο τυλιχτό για τρία χρόνια. Στο στρατό πήρα πάρα πολλά κιλά και από τα 21 και μετά που ήρθα στην Αθήνα το junk food ήταν καθημερινότητα.

Πριν δύο χρόνια έβγαλα το αλκοόλ από τη ζωή μου. Μια μέρα είπα ότι δεν θέλω να ξαναπιώ και δεν ήπια ξανά. Αυτό άρχισε αυτόματα να μου αλλάζει το βιολογικό ρολόι, να μην χρειάζεται να τρώω μετά από κάποιο ξενύχτι. Ή θα άλλαζα ζωή ή θα το έκανε ο γιατρός.

Πήγα να φύγω από τη ζωή τρεις φορές στον ύπνο μου από παλινδρόμηση μετά από υπερβολική κατανάλωση φαγητού. Θα ήταν… αστείο να γράφουν ότι “έφυγα” από μια μακαρονάδα».

«Δεν μίλησα τότε γιατί όταν είσαι μόνος και αντιδράς τότε εσύ φαίνεσαι ο προβληματικός»

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Γιώργος Χρυσοστόμου μίλησε στο Καλύτερα Δε Γίνεται και μέσα σε όλα αποκάλυψε πως έχει δεχθεί λεκτική βία και απαξίωση.

Ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην Αγγελική μίλησε επίσης για την πανδημία ενώ αποκάλυψε και το πρώτο πράγμα που θα κάνει όταν ανοίξει η εστίαση.

Γιώργος Χρυσοστόμου για σεξουαλική παρενόχληση και βία

Ο αγαπημένος ηθοποιός δεν ασχολείται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορεί να έχει Instagram αλλά δεν είναι εκείνος που το διαχειρίζεται: «Δεν μπορώ να μπω σε αυτόν τον κόσμο. Θα χαθώ. Θα πάρω πληροφορία που δεν με ενδιαφέρει να την πάρω. Προτιμώ να γνωριστώ δια ζώσης». Αποκάλυψε επίσης και το πρώτο πράγμα που θα κάνει όταν ανοίξει η εστίαση: «Θα πάω σε ένα εστιατόριο με ένα συγγενικό πρόσωπο και θα φάμε μια συγκεκριμένη μακαρονάδα».

Αναφορικά με τις καταγγελίες δήλωσε: «Δεν μίλησα τότε γιατί όταν είσαι μόνος και αντιδράς τότε εσύ φαίνεσαι ο προβληματικός. Έχω φύγει από 2-3 σκηνοθέτες. Η μονάδα βγαίνει προβληματική. Λες δεν θα μιλήσω, γιατί να βγω προβληματικός; Είναι πολύ αφροδισιακή η εξουσία. Δοκίμασα να διδάξω και είπα ότι δεν το θέλω. Άρχισα να έχω εκνευρισμό όταν ένας μαθητής δεν με καταλάβαινε και μπορεί να τον πλήγωσα».

Μίλησε επίσης και για τον ρόλο του «Στέφανου» στην Αγγελική: «Είναι εκνευριστικά γλυκούλης ώρες ώρες. Αυτό που με γοήτευσε είναι ότι πάντα λέει “να το συζητήσουμε σε 10 λεπτά για να είσαι ήρεμος”. Αυτό πλέον το χρησιμοποιώ κι εγώ. Δεν ήξερα ότι η εικόνα ενός ψύχραιμου ανθρώπου μπορεί να είναι γοητευτική και αυτό μου το μαθαίνει ο Στέφανος».