Στηβ Μιλάτος: «Θα πήγαινα στο GNTM μόνο σαν κριτής»

«Για την Φάρμα μου είχαν κάνει μια πρόταση αλλά δεν δέχτηκα γιατί ήταν μια περίεργη περίοδος»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στηβ Μιλάτος: «Θα πήγαινα στο GNTM μόνο σαν κριτής»

Το πρωί της Παρασκευής, ο Στηβ Μιλάτος μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις προτάσεις που του έχουν γίνει στην τηλεόραση καθώς και στον οριστικό χωρισμό του με την Άννα Παπαϊωάννου.

Το μοντέλο είχε παντρευτεί πριν λίγους μόνο μήνες, ωστόσο ο γάμος του τελείωσε πρόωρα και όπως είπε έχει εκδοθεί και το διαζύγιο.

Οι δηλώσεις του Στηβ Μιλάτου για το GNTM και για την καριέρα του στην τηλεόραση

«Θα πήγαινα μόνο σαν κριτής στο GNTM. Στα υπόλοιπα πολύ ευχαρίστως, θα δοκίμαζα. Μου είχαν κάνει πρόταση για τη Φάρμα αλλά δεν δέχτηκα γιατί ήταν μια περίεργη περίοδος. Ήταν στις αρχές του γάμου μου, ο οποίος δεν υπάρχει πια.

Πλέον είναι επίσημο, υπάρχει και το διαζύγιο κανονικά. Ήταν κάτι ωραίο, έληξε. Το να αγαπάς έναν άνθρωπο είναι πάρα πολύ ωραίο, αλλά μετά στη σχέση, όταν αρχίζουν και αλλάζουν κάποια πράγματα δεν μπορείς να προχωρήσεις. Αν υπάρχει μια ασυνεννοησία χαρακτήρων, η οποία εξελίσσεται αλλά παρ’ όλα αυτά εσύ προσπαθείς και δεν καταλήγει κάπου… Πάλι καλά που δεν προχώρησε κι άλλο, σε παιδί.

Στην εκπομπή με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν ήμουν εγώ. Ήταν η αρχή, ήμουν νεαρός, δεν μου είχαν εξηγήσει κάποια πράγματα… Δεν μου είπαν τι θέλουν από εμένα. Όταν σε παρατάνε και σου λένε επιβίωσε και μετά βγαίνεις εσύ λίγο χάλια, είναι κακό», είπε χαρακτηριστικά ο Στηβ Μιλάτος.

Η συνέντευξη του Στηβ Μιλάτου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Στηβ Μιλάτος δεν δίστασε να αποκαλύψει πως στο παρελθόν έχει δοκιμάσει και άλλες δουλειές.

Ο ίδιος δήλωσε: «Έκανα πολλές δουλειές πριν γίνω μοντέλο, γιατί ήθελα να περνάω καλά. Τα ακριβά γούστα πληρώνονται. Δούλεψα και ως στρίπερ σε bachelor πάρτι. Είναι μύθος ότι οι γυναίκες δεν κάνουν τίποτα στα bachelor. Το έκανα μια φορά. Μπορεί να δείχνω ροκ αλλά είμαι παλαιών αρχών σε κάποια πράγματα. Την επόμενη μέρα σκεφτόμουν τι έκανα. Εγώ που αγαπάω τη γυναίκα μου δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα κάνω βλακεία."

Στηβ Μιλάτος αποκάλυψη στον Γρηγόρη

Το μοντέλο πρόσθεσε: "Πήγα στο σπίτι και ήταν πέντε κορίτσια. Μπήκα μέσα με τον φίλο μου και βάλαμε ποτό. Βρήκα τη δουλειά μέσω κοινού γνωστού από ένα γραφείο. Ο φίλος μου ήταν φρεσκοχωρισμένος και του λέω θα σε κάνω να ξανανιώσεις. Τελικά υπήρξε μια συνεύρεση κουμπάρας, νύφης, εμού και του φίλου μου. Αυτό με σόκαρε. Με ενόχλησε η ιδέα ότι την άλλη μέρα παντρευόταν. Αν έχεις απωθημένα μην παντρεύεσαι. Τότε σταμάτησα να χορεύω, γιατί δεν ήθελα να χαλάσω την εικόνα που είχα για τις γυναίκες"

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: