Παντρεύτηκε ο Στηβ Μιλάτος με την σύντροφο του, Άννα! Το υπέρκομψο νυφικό της

Ευχάριστα τα νέα για το ζευγάρι!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παντρεύτηκε ο Στηβ Μιλάτος με την σύντροφο του, Άννα! Το υπέρκομψο νυφικό της

Σήμερα το πρωί ο Στηβ Μιλάτος και η αγαπημένη του, Άννα Παπαϊωάννου παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Το ζευγάρι αναγκαστικά λόγω της πανδημίας ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στο Δημαρχείο και όχι στην εκκλησία με μάρτυρες τους φίλους τους, Γιάννης Νικηφοράκης, Φαίη Μάρα και Χριστίνα Ντούλα.

Τα δύο ερωτευμένα παιδιά ήταν υπέρλαμπρα και ευτυχισμένα. Το μοντέλο φόρεσε ένα κομψό μαύρο κοστούμι, ενώ η νύφη ένα λευκό maxi φόρεμα

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Στηβ τον περασμένο Ιούλιο είχε κάνει πρόταση γάμου στην Άννα και ανέβασε στο Instagram την φωτογραφίαγράφοντας: «Είπε ναι! Σε αγαπώ όσο τίποτα»! ενώ τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε και ο Γιάννης Καλλιανός!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τον πολιτικό γάμο:

Στηβ Μιλάτος Άννα Παπαιωάνου παντρεύτηκαν

Στηβ Μιλάτος Άννα Παπαιωάνου πολιτικός γάμος

Στηβ Μιλάτος Άννα Παπαιωάνου γάμος

Πριν λίγο καιρό ο Στηβ Μιλάτος βγήκε στην εκπομπή του Αρναούτογλου και δήλωσε ότι έχει δουλέψει ως στρίπερ!

Στη χθεσινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου "The 2Night Show" το γνωστό μοντέλο που έχει "κλέψει" τις καρδιές πολλών κοριτσιών και μας άφησε όλους έκπληκτους με τις δηλώσεις του.

Ο λόγος για τον Στηβ Μιλάτο, ο οποίος δεν δίστασε να αποκαλύψει πως στο παρελθόν έχει δοκιμάσει και άλλες δουλειές.

Ο ίδιος δήλωσε: «Έκανα πολλές δουλειές πριν γίνω μοντέλο, γιατί ήθελα να περνάω καλά. Τα ακριβά γούστα πληρώνονται. Δούλεψα και ως στρίπερ σε bachelor πάρτι. Είναι μύθος ότι οι γυναίκες δεν κάνουν τίποτα στα bachelor. Το έκανα μια φορά. Μπορεί να δείχνω ροκ αλλά είμαι παλαιών αρχών σε κάποια πράγματα. Την επόμενη μέρα σκεφτόμουν τι έκανα. Εγώ που αγαπάω τη γυναίκα μου δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα κάνω βλακεία." Δείτε τι δήλωσε για τις γυναίκες και ο Γιάννης Κουκουράκης!

Στηβ Μιλάτος αποκάλυψη στον Γρηγόρη

Το μοντέλο πρόσθεσε: "Πήγα στο σπίτι και ήταν πέντε κορίτσια. Μπήκα μέσα με τον φίλο μου και βάλαμε ποτό. Βρήκα τη δουλειά μέσω κοινού γνωστού από ένα γραφείο. Ο φίλος μου ήταν φρεσκοχωρισμένος και του λέω θα σε κάνω να ξανανιώσεις. Τελικά υπήρξε μια συνεύρεση κουμπάρας, νύφης, εμού και του φίλου μου. Αυτό με σόκαρε. Με ενόχλησε η ιδέα ότι την άλλη μέρα παντρευόταν. Αν έχεις απωθημένα μην παντρεύεσαι. Τότε σταμάτησα να χορεύω, γιατί δεν ήθελα να χαλάσω την εικόνα που είχα για τις γυναίκες"

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: