Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Το τροχαίο ήταν ένα γερό μάθημα ζωής»

«Μαζί με το αυτοκίνητο που στραπατσαρίστηκε, έσπασαν και τα γυαλιά της καθημερινότητας»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Το τροχαίο ήταν ένα γερό μάθημα ζωής»

Το πρωί της Παρασκευής, η Αντριάνα Παρασκευοπούλου βρέθηκε στο Happy Day και μεταξύ άλλων μίλησε για το σοκαριστικό τροχαίο που είχε πριν από λίγο καιρό, το οποίο όπως παραδέχθηκε, της άλλαξε τη ζωή.

Οι δηλώσεις της Αντριάνας Παρασκευοπούλου στο Happy Day

«Ήταν ένα γερό μάθημα ζωής για εμένα, άλλαξα πολύ μετά το τροχαίο. Νομίζω ότι αν μου ζητούσαν να το περιγράψω με μία εικόνα, πώς ήταν το τροχαίο, θα έλεγα ότι μαζί με το αυτοκίνητο που στραπατσαρίστηκε, έσπασαν και τα γυαλιά της καθημερινότητας που φοράμε, χωρίς να τα αντιλαμβανόμαστε.

Εκεί γκρέμισα τα κουτάκια μου. Μου είχε κάνει εντύπωση ότι λίγες ημέρες μετά το τροχαίο ότι πια παρατηρούσα και τις αλλαγές μέσα στην ημέρα, μικρά πράγματα δηλαδή.

Αυτό που κατάλαβα απόλυτα είναι η ζωή είναι ένα δώρο και δεν σου δίνεται έτσι απλά. Είναι ένα δώρο που σου δίνεται απλόχερα για να το τιμάς κάθε μέρα και οφείλεις να το τιμάς. Καμία ημέρα δεν πρέπει να είναι δεδομένη.

Για να αντιμετωπίσω τον φόβο του τροχαίου, έπιασα ξανά αμέσως το τιμόνι. Το αμάξι σερνόταν για 60 μέτρα στο αντίθετο ρεύμα, θυμάμαι σκεφτόμουν ότι πρέπει να κουλουριάσω τα χέρια και τα πόδια μου για να μην τα σπάσω», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Λίγα λόγια για την Αντριάνα Παρασκευοπούλου

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων στη ΕΡΤ. Το μεταπτυχιακό της στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ,αφορά στον τομέα της Δημοσιογραφίας και των Νέων Μέσων.

Έχει βραβευτεί για το επιστημονικό ντοκιμαντέρ που υπέγραψε στην έρευνα ,την αρχισυνταξία και την παρουσίαση με τίτλο «CERN ,Τα μυστικά του Σύμπαντος» ,από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθανασίου Μπότση. Η ίδια έχει πει σχετικά: "Μία γυναίκα πρέπει να προσπαθεί 1.000 φορές περισσότερο από έναν άνδρα συνάδελφό της σε αυτήν την δουλειά".