Γιώργος Θεοφάνους: Οι πρώτες εικόνες μετά το χειρουργείο

«Είπα να αλλάξω τη διάθεσή μου...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώργος Θεοφάνους: Οι πρώτες εικόνες μετά το χειρουργείο

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Θεοφάνους αποφάσισε να κάνει δύο νέες αναρτήσεις μετά από το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε στο χέρι του την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο επιτυχημένος μουσικοσυνθέτης, διακομίσθηκε στο «Υγεία» όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση καθώς οι γιατροί διέγνωσαν συντριπτικό κάταγμα στον καρπό.

Η επέμβαση μάλιστα κράτησε τρεις ολόκληρες ώρες αφού έπρεπε να τοποθετηθούν ειδικές λάμες και βίδες που θα αφαιρεθούν μετά από δύο μήνες.

H ανάρτηση του Γιώργου Θεοφάνους μετά το χειρουργείο

«Είπα να αλλάξω τη διάθεσή μου μια βδομάδα μετά το ατύχημα και φώναξε το φίλο μου το Δημήτρη και ιδού το αποτέλεσμα ο Δημήτρης είναι αυτός που βλέπετε (μισό κεφάλι δεν έχει σημασία… αξίζει να τον δείτε κι ολόκληρο αλλά ΔΕΝ ΧΩΡΑΓΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ! Ούτως η άλλως η δύναμη είναι τα χέρια του αφού με κούρεψε, με χτένισε, και μου ανέβασε τη διάθεση σ’ ευχαριστώ φιλαράκι» έγραψε.

Γιώργος Θεοφάνους ανάρτηση Instagram
Γιώργος Θεοφάνου ατύχημα χειρουργείο

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Θεοφάνους

Ο Γιώργος Θεοφάνους (Λάρνακα, 9 Ιανουαρίου 1968) είναι Ελληνοκύπριος συνθέτης, στιχουργός, μουσικός και συγγραφέας. Είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Μερικά από τα δημοφιλέστερα τραγούδια του είναι τα εξής: «Έλα να με τελειώσεις», «Κι έκρυψα το πρόσωπό μου», «Μια αναπνοή», «Παλιόκαιρος», «Ο δικός μου ο δρόμος», «Έχω μια αγάπη», «Το κύμα», «Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου», «Φεγγάρι», «Έλα που φοβάμαι», «Κόκκινη γραμμή», «Τίποτα δεν γίνεται τυχαία», «Σήμερον που σ' αντίκρισα», «Οι ήρωες», «Δίπλα σε σένα», «Ένα τραγούδι ακόμα», «Δώρο Θεού», «Το μόνο που θυμάμαι», «Πυξίδα», «Μίσησε με» κ.α.

Εκπροσώπησε την Κύπρο στο Φεστιβάλ Τραγουδιού της Eurovision με τα τραγούδια «Ταιριάζουμε» (Ευρυδίκη, 1992), «Είμαι άνθρωπος κι εγώ» (Ευρυδίκη, 1994) και «Gimme» (Συγκρότημα One, 2002).

Τις περιόδους 2008-2009, 2009-2010 και 2010-2011 υπήρξε μέλος κριτικής επιτροπής στο τάλεντ σόου "X-factor" που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1.

Τον Νοέμβριο του 2008 κυκλοφόρησε το πρώτο του μυθιστόρημα, με τίτλο "Αιώνιος Δείπνος" [6], από τους "Σύγχρονους Ορίζοντες". Επίσης, κυκλοφόρησε και μια σειρά από επτά βιβλία νεανικής λογοτεχνίας, με τον γενικό τίτλο «Παραμυθολογία», από τις εκδόσεις "Μένανδρος".

Από το 2009 είναι πρέσβης καλής θελήσεως στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Hope for Children», με ενεργό ρόλο.