Σίσσυ Χρηστίδου: Μένει ή φεύγει τελικά από το Open; Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε το τηλεοπτικό της μέλλον

«Μαρτύρησε» όλη την αλήθεια για την παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σίσσυ Χρηστίδου: Μένει ή φεύγει τελικά από το Open; Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε το τηλεοπτικό της μέλλον

Πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα αναφορικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Σίσσυς Χρηστίδου, με τον Γιώργο Λιάγκα να αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τις επόμενες κινήσεις της.

Το πρωί της Παρασκευής, η παρέα του Πρωινού σχολίαζε τις δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η οποία πρόκειται όπως όλα δείχνουν να βρίσκεται από την καινούργια σεζόν στο δυναμικό του ΣΚΑΙ.

Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ετοιμάζω καινούργια πράγματα και θα τα πούμε όλα στην ώρα τους. Θα με δείτε σε διάφορα πράγματα, δεν ξέρω αυτή τη στιγμή, ότι και να σας πως αυτή τη στιγμή θα είναι ψέμα» με την Νάνσυ Παραδεισανού να προσθέτει αμέσως μετά: «Ξεκινάνε τα γυρίσματα για το Αγρότης Μόνος Ψάχνει. Θα είναι 35 επεισόδια και έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τα γυρίσματα τα οποία ξεκινούν και διαρκούν μέχρι τον Οκτώβρη

Εκείνη τη στιγμή, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και μιλώντας για τα πρόσωπα και τις ζώνες, μοιράστηκε μερικές πληροφορίες που είχε αναφορικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Σίσσυς Χρηστίδου.

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε το τηλεοπτικό μέλλον της Σίσσυς Χρηστίδου

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για την Σίσσυ Χρηστίδου

«Σου δίνω αποκλειστικό, η Σίσσυ Χρηστίδου μένει στο Open. Έγινε μια κουβέντα, μίλησε με τους ανθρώπους του Open. Κατά 95% μένει η Σίσσυ στο Open» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

«Δεν ξέρουμε πού θα είναι η Σίσσυ του χρόνου»

Μία «έκπληξη» περίμενε τη Σίσσυ Χρηστίδου στην έναρξη της εκπομπή της, καθώς ο Παύλος Σταματόπουλος με μία ατάκα του για το τηλεοπτικό της μέλλον κατάφερε να τη φέρει σε φοβερή αμηχανία, μεταξύ σοβαρού και αστείου πάντα.

«Αν μου δώσουν δική μου εκπομπή τι, θα μείνω εδώ για πάντα πανελίστας; Αν μου δώσουν θα την κάνω και θα με συγχωρήσεις γιατί είσαι μεγάλη καρδιά. Θα πάρω και τον Βασάλο μαζί μου γιατί είναι δική μου ανακάλυψη», ξεκίνησε να λέει ο Παύλος Σταματόπουλος και στη συνέχεια, να διαλέγει ποιος συνεργάτες θα πάρει μαζί του.

Η Σίσσυ Χρηστίδου γέλαγε ενώ η floor manager της εκπομπής τον ενημέρωσε ότι έχει σκοπό να στηρίξει τη Σίσσυ.

«Πρόσεξε τι λες γιατί δεν ξέρουμε που θα είναι η Σίσσυ του χρόνου», είπε και άφησε την παρουσιάστρια και το υπόλοιπο πλατό με το στόμα ανοιχτό μιας και εδώ και λίγο καιρό φημολογείται πως η Σίσσυ μπορεί να φύγει από το Open.

Η παρουσιάστρια έμεινε με την ατάκα του κουμπάρου της και βάζοντας τα γέλια προχώρησε την εκπομπή λέγοντας: «Ας ξεκινήσουμε γιατί έγινε αρκετά αμήχανο».