Σίσσυ Χρηστίδου: Φεύγει από το OPEN και πάει στον ΣΚΑΙ με εκπομπή το Σαββατοκύριακο;

Οι συζητήσεις με το κανάλι και το δείπνο με στέλεχος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: Φεύγει από το OPEN και πάει στον ΣΚΑΙ με εκπομπή το Σαββατοκύριακο;

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στα κανάλια από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day, ένα από τα πρόσωπα που υπάρχει περίπτωση να αλλάξει στέγη είναι η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία συζητάει με τον ΣΚΑΙ για εκπομπή το Σαββατοκύριακο.

Η πιθανή μετακόμισή της αφορά ωστόσο και τον Παύλο Σταματόπουλο, τον στενό της συνεργάτη και κουμπάρο της, με τον οποία συνεργάζεται παρα πολλά χρόνια.

Η παρουσιάστρια φέρεται να συζητά για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου αμέσως μετά τον Γιώργο Αυτιά, όπου θα υπάρξει ντόμινο αλλαγών καθώς θα πρέπει να βρεθεί τι θα γίνει με την εκπομπή του Δημήτρη Καμπουράκη. Βέβαια η Σίσσυ Χρηστίδου έχει συζητήσεις και με το Open.

Να σημειώσουμε πως σπόντα για το τηλεοπτκό της μέλλον είχε πετάξει ο Παύλος Σταματόπουλος στον αέρα του Έλα χαμογέλα. Μάλιστα, η παρουσιάστρια είχε νιώσει πάρα πολύ αμήχανα και απλά συνέχισε την εκπομπή χωρίς να απαντήσει.

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στις φήμες που θέλουν την εκπομπή της να μετακινείται από το Σαββατοκύριακο

Το πρωί της Τρίτης, η κάμερα του Love it, βρέθηκε στα παρασκήνια του “Έλα χαμογέλα” και η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε τα τηλεοπτικά της σχέδια.

Πολλές είναι οι φήμες που ακούγονται γύρω από την όμορφη παρουσιάστρια, με τις περισσότερες να θέλουν να μετακινείται η εκπομπή της -που αυξάνει τα νούμερα τηλεθέασης της- από την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στην αντίστοιχη καθημερινή.

“Δε ξέρω ποιος μίλησε αλλά εμένα το Σαββατοκύριακο μου αρέσει πάρα πολύ. Το καθημερινό είναι άλλου τύπου αρένα γιατί τρέχει με την καθημερινότητα από μέρα σε μέρα. Ποτέ δεν ξέρεις αλλά δεν είναι στους στόχους μου το καθημερινό”.