Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μαρίνα Πατούλη για τον χωρισμό της: «Βίωσα απαξίωση ως άνθρωπος»

«Ο Γιώργος αποφάσισε να φύγει χωρίς καμία εξήγηση και αυτό με πλήγωσε»

Μαρίνα Πατούλη για τον χωρισμό της: «Βίωσα απαξίωση ως άνθρωπος»
News 14.05.2021 18:50
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Μαρίνα Πατούλη συνδέθηκε μέσω skype στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα και προχώρησε σε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

Η πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη μίλησε τόσο για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό όσο και για το διαζύγιό της από τον Περιφερειάρχη Αττικής.

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη

«Αυτό το οποίο με πόνεσε ήταν το αναπάντεχο αυτής της εξέλιξης και η δυσκολία, η απαξίωση που βίωσα ως άνθρωπος που δεν μπόρεσα να έχω μία ανταπόκριση για το τι ακριβώς συμβαίνει. Μ’ αρέσει όμως, να δίνω ελαφρυντικά στους ανθρώπους γιατί θεωρώ ότι όλοι παίρνουμε την κρίση μας.

Το γεγονός ότι ο άνθρωπος της ζωής μου, που τον στήριζα και με στήριζε, αποφάσισε να φύγει χωρίς καμία εξήγηση, αυτό με πλήγωσε. Όμως προχωράμε και θέλω να σταθώ δίπλα στο παιδί μου».

Λίγο αργότερα, η Ζήνα Κουτσελίνη την ρώτησε αν ο Γιώργος Πατούλης ήταν στο πλευρό της όσο νοσούσε, με την ίδια να απαντά: «Η ασθένεια του κορoνοϊού είναι αρρώστια της μοναξιάς. Τηλεφωνική επαφή είχαμε, ναι».

«Δεν έχω χωρίσει με τον Γιώργο, όλες οι σχέσεις περνούν κρίση»

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στην κάμερα του T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην κρίση που περνά ο γάμος της με τον Γιώργο Πατούλη.

Η ίδια, που είναι πρόεδρος του δικτύου SDG 17 Greece, βρέθηκε στο Αμαλιείο Οικοτροφείο για μία πασχαλινή δράση προσφοράς υπέρ των γυναικών που έχουν υποστεί βία.

«Είναι η πρώτη ημέρα δράσης και το Αμαλιείο είναι ένα οικοτροφείο που φιλοξενεί 20 κοπέλες έφηβες. Έχουμε τη χαρά να τους προσφέρουμε το δώρο της υγείας μέσα από την ευγενική του ομίλου του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και του κ. Βασίλη Αποστολόπουλου.

Τα κορίτσια αυτά προέρχονται από άπορες οικογένειες, που δε μπορούν να τις συντηρήσουν και διαμένουν στο Οικοτροφείο. Την άλλη Τετάρτη θα συνεχίσουμε την καμπάνια αυτή σε τρεις Δήμους, στην Ελευσίνα, στο Περιστέρι και στη Φυλή όπου θα επισκεφθούμε δομές κακοποιημένων γυναικών για την προσφορά υγείας, για διαγνωστικούς ελέγχους.

Έχω δεχτεί ένα κύμα αγάπης κυρίως από γυναίκες όλο αυτό το διάστημα που περνάω το προσωπικό μου πρόβλημα. Είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε όλα τα θέματα της βίας, οπότε γι’ αυτόν τον λόγο θέλουμε να λειτουργήσουμε συμβουλευτικά στη γυναίκα που κακοποιείται και δε μπορεί να βγει στην αγορά εργασίας και δε μπορεί να διεκδικήσει την αξιοπρέπεια και τη ζωή της.

Καλό είναι αυτές τις Άγιες Ημέρες να μπούμε σε μια διαδικασία περισυλλογής και ενδοσκόπησης. Δεν έχω χωρίσει, όλες οι σχέσεις περνούν κρίση. Εγώ θέλω να δώσω αισιόδοξο μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα μέσα από τον γάμο τους».

Μαρίνα Πατούλη για τον Γιώργο Πατούλη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαρίνα Πατούλη: «Μερικές φορές κάνω πως δεν βλέπω, άλλες πως δεν ακούω»

Μαρίνα Πατούλη: «Ο Μάϊος είναι ο μήνας που σηματοδοτεί μια νέα ζωή για τη φύση και τον άνθρωπο»

Share