Super Makeover: Η εντυπωσιακή αλλαγή της τραγουδίστριας Στέλλας Κονιτοπούλου

Έμεινε άφωνα με την μεταμόρφωση της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Super Makeover: Η εντυπωσιακή αλλαγή της τραγουδίστριας Στέλλας Κονιτοπούλου

Αλλαγή στην εμφάνιση της ήθελε να κάνει η γνωστή τραγουδίστρια Στέλλα Κονιτοπούλου για αυτό και θέλησε να πάει στο Super Makeover!

Η Στέλλα Κονιτοπούλου που πριν λίγο καιρό είχε ξεσπάσει με αφορμή τον κορωνοϊό, αφέθηκε στα χέρια της Δούκισσας Νομικού και της ομάδας της προκειμένου να αλλάξει ριζικά το look της, ξεσηκώνοντας την ίδια στιγμή τους experts αλλά και τους τηλεθεατές με τα τραγούδια της.

Η ίδια έζησε μια μοναδική εμπειρία στην εκπομπή και φάνηκε αρκετά ενθουσιασμένη και ικανοποιημένη με την αλλαγή που της έκαναν!

«Όλα ήταν πάρα πολύ ωραία, πέρασα πάρα πολύ ωραία χαλάρωσα, το απόλαυσα και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την φιλοξενία, ήταν πάρα πολύ ωραία όλα», είπε χαρακτηριστικά η Στέλλα Κονιτοπούλου.

Δείτε την μεταμόρφωση της Στέλλας Κονιτοπούλου

Λίγα λόγια για την ταλαντούχα Στέλλα Κονιτοπούλου

H Στέλλα Κονιτοπούλου γεννήθηκε και έζησε στη Νάξο μέχρι τα έξι της χρόνια. Κατάγεται από την οικογένεια των Κονιτοπουλέων. Η μητέρα της είναι η τραγουδίστρια του νησιώτικου τραγουδιού, Αγγελική Κονιτοπούλου. Δίπλα της, η Κονιτοπούλου γνώρισε και αγάπησε το ελληνικό τραγούδι, γεγονός που την οδήγησε σε ηλικία οκτώ ετών στην εγγραφή της στο Εθνικό Ωδείο. Στα 16 της αποφοίτησε, αφού σπούδασε ορθοφωνία, σολφέζ και τραγούδι.

Στέλλα Κονιτοπούλου βιογραφικό

Η Κονιτοπούλου έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες, ενώ έχει διαγράψει και τη δική της επαγγελματική πορεία στο χώρο του νησιώτικου τραγουδιού.

Από τα 13 της χρόνια εμφανιζόταν ζωντανά σε μουσικό στέκι της εποχής μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας της.

Στην ηλικία των 15 ετών συμμετείχε για πρώτη φορά σε δίσκο, συγκεκριμένα στο Νησιώτικα Νο1 του Γιάννη Πάριου.

Έχει λάβει διάφορες βραβεύσεις. Έχει δώσει εκατοντάδες συναυλίες στην Ελλάδα, ενώ έχει τραγουδήσει και στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Κύπρο και την Αμερική.