Φάρμα: Η φωτογραφία του Σάκη Τανιμανίδη με τους παίκτες

Λίγο πριν ρίξει αυλαία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Η φωτογραφία του Σάκη Τανιμανίδη με τους παίκτες

Λίγο καιρό πριν ρίξει αυλαία η Φάρμα, ο Σάκης Τανιμανίδης θέλησε να φωτογραφηθεί παρέα με όλους τους παίκτες στις εγκαταστάσεις του ριάλιτι.

Το νέο πρότζεκτ του ΑΝΤ1 φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του για αυτό και ο παρουσιαστής βρίσκεται αρκετές ώρες εκεί, λόγω των γυρισμάτων, εχόντας ως παρέα φυσικά την αγαπημένη του, Χριστίνα Μπόμπα.

Ο Σάκης λοιπόν θέλησε να φωτογραφηθεί με τους «αγρότες» και λίγο αργότερα μοιράστηκε το στιγμιότυπο αυτό με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram.

Η ομαδική φωτογραφία της Φάρμας

Τι θα δούμε σήμερα, Παρασκευή, στην Φάρμα

Ένα ολοκαίνουργιο επεισόδιο στη Φάρμα πρόκειται να δούμε το βράδυ της Παρασκευής, λίγο μετά την αποχώρηση του Στράτου Τζώρτζογλου.

Στο προηγούμενο επεισόδιο εισέβαλλε στο παιχνίδι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, με την ίδια όπως φαίνεται να έχει προκαλέσει πανικό με την παρουσία της.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής, τα αισθησιακά πλάνα της Αλεξάνδρας «τρελαίνουν» τον Μιχάλη Ιατρόπουλο, ενώ μια αράχνη προκαλεί τον.. φόβο των εν δυνάμει αγροτών.

Όπως φαίνεται, η επιστολή που τους έχει αναθέσει ο επιστάτης αυτή τη βδομάδα φαίνεται πως είναι αρκετά δύσκολη μιας και όπως λέει χαρακτηριστικά η Μαρία Μιχαλοπούλου, πρόκειται να φτύσουν αίμα!