Γιώργος Πατούλης: Τα πρώτα του γενέθλια χωρίς την σύζυγο του, Μαρίνα

Του έκαναν έκπληξη κατά την διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Πατούλης: Τα πρώτα του γενέθλια χωρίς την σύζυγο του, Μαρίνα

Τα γενέθλια του γιορτάζει σήμερα ο Γιώργος Πατούλης, ο οποίος για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια, τα περνά χωρίς την σύζυγο του, Μαρίνα Πατούλη.

Ο περιφερειάρχης Αττικής βρέθηκε στην Ιανό ανάμεσα σε λίγους φίλους και δημοσιογράφους και πραγματοποίησε την παρουσίαση του βιβλίου του με τίτλο «Τίποτα δεν ήταν εύκολο – Η ηρωίδα μάνα μου».

Κατά την διάρκεια λοιπόν του event, ο Γιώργος Πατούλης έλαβε μια όμορφη έκπληξη, καθώς εμφανίστηκε μια τούρτα γενεθλίων.

Έτσι λοιπόν φέτος, ο Γιώργος Πατούλης πέρασε την ξεχωριστή αυτή μέρα όχι με την πρώην σύζυγο του, αλλά με τον ποινικολόγο Θεόδωρο Μαντά, τον Πρωτοπρεσβύτερο του Ι.Ν Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου π. Χρήστο Μαρούδα, τον γιατρό Σωτήρη Παπασπυρόπουλος και τη δημοσιογράφο Μάριον Μιχελιδάκη. Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα Πατούλη μίλησε για τον χωρισμό της στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.

Η τούρτα γενεθλίων του Γιώργου Πατούλη

Γιώργος Πατούλης τα πρώτα του γενέθλια χωρίς την σύζυγο του, Μαρίνα

«Υπάρχουν στιγμές που δεν θα ήθελα να τις δημοσιοποιήσω»

Ο Γιώργος Πατούλης μερικές εβδομάδες μετά την αποκάλυψη του Youweekly.gr για το χωρισμό του από την Μαρίνα Πατούλη "έσπασε" τη σιωπή του και απάντησε σε πολλά ερωτήματα.

«Για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα. Είναι η μητέρα του παιδιού μας» είπε αρχικά ο περιφερειάρχης Αττικής, στην εφημερίδα «Τα Νέα».

Στο αν ο θάνατος της μητέρας του σχετίζεται με το διαζύγιό του από τη Μαρίνα Πατούλη απάντησε: «Αγγίζετε νωπές και ευαίσθητες χορδές για τις οποίες σε αυτή τη φάση δεν θα ήθελα να μιλήσω. Μπορεί να σχετίζονται και άλλα τα οποία είχαν συσσωρευτεί. Η μητέρα είναι για μένα όπως είπα μια ηρωίδα, η οποία δεν είχε στον ήλιο μοίρα και θυσίασε τη ζωή της για να μας μεγαλώσει και να μας σπουδάσει. Ήταν δίπλα μου πάντα πολύ διακριτική – και στο γάμο μου. Ίσως εξαιτίας αυτής της διακριτικότητας να μην ήμασταν τόσο κοντά στην έγγαμη ζωή μου. Υπάρχουν κάποιες στιγμές που δεν θα ήθελα να τις δημοσιοποιήσω»

Γιώργος Πατούλης χωρισμός

Στο αν το διαζύγιό του έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης, ο Γιώργος Πατούλης είπε: «Είναι σίγουρο ότι θέματα της προσωπικής ζωής ενός δημοσίου προσώπου προσφέρουν “κλειδαρότρυπα”.Πίσω από αυτά μπορεί ο καθένας να βλέπει τον εαυτό του».

Όσον αφορά τον γιο του: «Προσπαθώ να διαφυλάξω τα προσωπικά μου διότι σχετίζονται με την ψυχοσύνθεση ενός εφήβου, όπως είναι ο γιος μας ο Αλέξανδρος. Οι γονείς του πήραν μια απόφαση και αυτή η απόφαση δεν πρέπει να τον σημαδέψει. Είναι ένα καλό και έξυπνο παιδί που ελπίζω να είναι αύριο και ένας καλός και χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία».