Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο μετά την επέμβαση στα μάτια

Συγκινεί η εικόνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο μετά την επέμβαση στα μάτια

Χειρουργική επέμβαση στα μάτια του προκειμένου να διορθώσει το πρόβλημα στραβισμού, έκανε το Σάββατο το πρωί ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και η σύζυγός του δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία μετά την επέμβαση με σκοπό να ανακοινώσει πως όλα πήγαν καλά.

Ο παρουσιαστής εδώ και 4 χρόνια μετά το σοβαρό τροχαίο που του άφησε πολλά προβλήματα υγείας αφού είχε χτυπήσει στο κεφάλι, προσπαθεί να αναρρώσει. Στήριγμα του καθημερινά είναι η γυναίκα του, Εβελίνα Βαρσάμη.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, μπορεί να έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά του για την αποκατάσταση της υγείας του, ωστόσο κάνει πολύ μεγάλα βήματα.

«Όλα πήγαν τέλεια!!!Να ευχαριστήσω θερμά όλο τον κόσμο για τις υπέροχες ευχές του και φυσικά
τον γιατρό μας, τον κο Πανάγο Αρβανίτη, που με την πρωτοποριακή μέθοδο των ρυθμιζόμενων ραμμάτων διορθώθηκε ο στραβισμός του Κωνσταντίνου μου», έγραψε η σύζυγος του παρουσιαστή χωρίς να κρύβει την χαρά της.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης σύζυγος

«Πήγε όσο καλύτερα περιμέναμε»

Πριν από λίγες ημέρες, ο Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου, ο γιατρός που χειρούργησε τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη μίλησε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα για τα νεότερα με την υγεία του.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είχε υποβληθεί σε ακόμη ένα δύσκολο χειρουργείο, το οποίο διήρκησε αρκετές ώρες, όμως κατάφερε να βγει νικητής.

Ο γιατρός του αναφέρθηκε μέσα σε όλα στις ελπίδες που γεννήθηκαν μετά το τέλος του χειρουργείου. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι για το αποτέλεσμα του χειρουργείου. Πήγε όσο καλύτερα περιμέναμε.

Το οστικό έλλειμα που είχε στο μέτωπο, καλύφθηκε πλήρως με αυτόνομο μόσχευμα από το πίσω μέρος του κρανίου. Σηκώθηκε σήμερα το πρωί, έφαγε το πρωινό του. Η μεγάλη ουσία είναι πως το κόκκαλο είναι δικό του. Δεν υπάρχει πρόβλημα απόρριψης από τον οργανισμό, σε αντίθεση με τα ξένα σώματα. Όλες οι τομές είναι μέσα στα μαλλιά, δεν έχει καμία εξωτερική τομή. Είναι πλήρως καλυμμένες.

Αύριο θα του αφαιρέσουμε και έναν επίδεσμο που έχουμε και θα μπορέσει να πάει σπίτι του. Υπάρχει και ένα πρόβλημα στραβισμού, λόγω του ατυχήματος. Έγινε ένα κάταγμα στο ζυγωματικό. Αυτό θα το διορθώσει οφθαλμοπλαστικός χειρουργός της ομάδας μας τους επόμενους μήνες. Η διάθεση του Κωνσταντίνου είναι εξαιρετική. Μας ευχαρίστησε για το χειρουργείο. Ήταν πολύ ήρεμος, κοιμήθηκε καλά το βράδυ, έφαγε. Στην ουσία ζητάει να φύγει όσον τον δυνατόν γρηγορότερα, γιατί νιώθει πολύ καλά» κατέληξε ο κ. Αλεξάνδρου.