Γενέθλια για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Το πάρτι που διοργάνωσε στο μαγαζί του Κώστα Αναγνωστόπουλου

Ποιοι πρώην Survivors ήταν καλεσμένοι;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γενέθλια για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Το πάρτι που διοργάνωσε στο μαγαζί του Κώστα Αναγνωστόπουλου

Τα γενέθλια της γιόρτασε χθες, 14/5, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία έκλεισε τα 34 και πέρασε φυσικά μαζί με τους αγαπημένους της ανθρώπους.

Η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor που πριν λίγο καιρό συνάντησε και τον Γιώργο Κοψιδά, οργάνωσε ενα πάρτι γενεθλίων στο εστιατόριο του Κώστα Αναγνωστόπουλου στην Κάντζα και κάλεσε φίλους και πρώην συμπαίκτες.

Συγκεκριμένα, στο πάρτι της Ευρυδίκης είδαμε φυσικά τον Κωνσταντίνος Βασάλο, τον Παύλο Σταματόπουλο, την Χριστίνα Κοκκινοπούλου, την Γωγώ Φαρμάκη, την Λάουρα Νάργες αλλά και την Σόφη Πασχάλη.

Η Ευρυδίκη έσβησε τα κεράκια μιας εντυπωσιακής ροζ τούρτας και φυσικά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλά στιγμιότυπα από την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

“Μου δίνει πολλή χαρά να με θυμούνται άνθρωποι που αγαπώ και εκτιμώ. Ευχαριστώ όλους σας από τα βάθη της καρδιάς μου!” έγραψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Γενέθλια για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη φώτο 3

Γενέθλια για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη φώτο 2

Γενέθλια για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη φώτο 1

Στο μεταξύ, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη γνωρίστηκαν πριν μπουν στο Survivor

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν καλεσμένοι σε ένα ακόμα βίντεο του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο Youtube και μίλησαν για τη σχέση τους, αλλά και το Survivor, όπου είχαν συμμετάσχει και οι ίδιοι το 2017.

Μάλιστα, δεν δίστασαν να δώσουν λεπτομέρειες για την γνωριμία τους, αλλά και για την αρχή της σχέσης τους η οποία έγιναν πολύ μετά το τέλος του ριάλιτι.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε από την πλευρά του, πως είχε δει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην τηλεόραση όταν ήταν αθλητική δημοσιογράφος και την έψαξε στο Facebook. Ωστόσο, την γνώρισε για πρώτη φορά πριν πετάξουν για Άγιο Δομίνικο.

Κωνσταντίνος Βασάλος Ευρυδίκη Βαλαβάνη σχέση Survivor

Συγκεκριμένα, πριν μπουν στο παιχνίδι αψήφισε τις οδηγίες που ήθελαν τους Μαχητές να κάνουν τεστ το μεσημέρι και εμφανίστηκε νωρίς το πρωί στο σημείο συνάντησης μαζί με τους Διάσημους.

Ωστόσο, αυτό που ήθελε το κατάφερε, καθώς η Ευρυδίκη Βαλαβάνη άρχισε να κάνει τηλέφωνα σε γνωστούς της για να μάθει ποιος είναι ο άντρας με τα πράσινα μάτια και την φόρμα του Παναθηναϊκού.

Όσον αφορά την μεταξύ τους σχέση μέσα στο παιχνίδι, δεν έγινε τίποτα ανάμεσα τους. Ζευγάρι έγιναν στις κοινές τους διακοπές στη Ρόδο.

Nα σημειώσουμε πως και οι δυο είναι φανατικοί τηλεθεατές του Survivor 4 και δεν διστάζουν να πάρουν θέση δημόσια στα όσα γίνονται.