Χρύσα Μιχαλοπούλου - Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η έξοδος τους στο εστιατόριο του σεφ

Το νοστιμότατο πιάτο που έφαγε η ηθοποιός από τα χέρια του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χρύσα Μιχαλοπούλου - Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η έξοδος τους στο εστιατόριο του σεφ

Μαζί για φαγητό βγήκε το αγαπημένο ζευγάρι, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Χρύσα Μιχαλοπούλου, στο καινούργιο εστιατόριο του σεφ.

Οι δυο τους προσπαθούν όσο μπορούν να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο ο βήχας και ο έρωτας δύσκολα κρύβονται, μιας και ο σεφ αρκετές φορές δημοσιεύει φωτογραφίες της.

Αυτή την φορά, η όμορφη ηθοποιός και ο κριτής του Masterchef πήγαν στην Πλάκα και συγκεκριμένα στο καινούργιο εστιατόριο του σεφ. Φυσικά, η Χρύσα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και μερικά στιγμιότυπα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Χρύσα Μιχαλοπούλου - Λεωνίδας Κουτσόπουλους έξοδος στο εστιατόριο του σεφ

Η απίστευτη αντίδραση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου όταν τον ρώτησαν για την σύντροφο του

Τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Πρωινό, κατά την είσοδο του στα στούντιο του MasterChef 5, λίγο πριν ξεκινήσουν τα νέα γυρίσματα.

Ο κριτής του ριάλιτι, αναφέρθηκε στους παίκτες, ενώ έπειτα από ερώτηση σχολίασε και την αποχώρηση της Μαργαρίτα στο επεισόδιο του Σαββάτου 10/4.

«Έφυγε ένα από τα φαβορί; Έφυγε στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτός που έκανε τη χειρότερη προσπάθεια» είπε σχετικά με την αποχώρηση της ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ενώ, όταν ρωτήθηκε για την σύντροφό του, προσπάθησε με όποιο τρόπο μπορούσε να αποφύγει να απαντήσει και η αντίδραση του, ήταν απλά επική.