Ναταλία Δραγούμη: «Κάποιες ιστορίες μου θύμισαν την συμπεριφορά της πρώτης μου σχέσης που ανεχόμουν»

Η εξομολόγηση της ηθοποιού με αφορμή τις καταγγελίες περί παρενόχλησης και κακοποιήσης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ναταλία Δραγούμη: «Κάποιες ιστορίες μου θύμισαν την συμπεριφορά της πρώτης μου σχέσης που ανεχόμουν»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ναταλία Δραγούμη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο ελληνικό metoo.

Η γνωστή ηθοποιός επίσης μίλησε τόσο για την εμπειρία της από την τηλεόραση και την παρουσίαση του «Στα τραγουδια λέμε ναι» όσο και στην προσωπική της ζωή, ενώ παλιότερα είχε μιλήσει και για τις γυμνές φωτογραφίσεις.

Οι δηλώσεις της Ναταλίας Δραγούμη

«Ήταν φίλος της οικογένειας, που με πρόσεχε. Γάλλος. Με έβαζε πάνω στο ποδήλατο κι ήταν απόλυτης εμπιστοσύνης. Με ενοχλεί που εκείνη την ώρα ήμουν ευγενής, δεν αντέδρασα, όπως έπρεπε. Λες πόσο πια να είμαστε και να μην αντιδράσουμε. Κανονικά έπρεπε να τρέξω, να τον βρίσω, δεν ξέρω. Το είπα στις αδερφές μου κι αυτός ο άνθρωπος έφυγε κι από το νησί.

Έπειτα μάθαμε ότι έκανε πράγματα και σε άλλες γνωστές κυρίες. Τώρα νομίζω έχει φύγει κι από την ζωή. Άσχετα από αυτό το γεγονός σκέφτεσαι ότι εκείνη η σχέση η πρώτη που είχα πόσο άσχημα μου φέρθηκε; Μιλήσεις, δεν μιλήσεις αρχίζεις κι επαναπροσδιορίζεις τις σχέσεις σου και βάζεις τα όρια σου. Κάποιες ιστορίες που άκουσα μου θύμισαν την συμπεριφορά της πρώτης μου σχέσης που το ανεχόμουν κι ήμουν μικρή.» είπε η Ναταλία Δραγούμη αναφορικά με την σεξουαλική παρενόχληση.

«Καθόμουν με τους γονείς μου και έβλεπα το στήθος μου στην τηλεόραση»

Η Ναταλία Δραγούμη παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Artpodcast και μεταξύ άλλων μίλησε για την καριέρα της καθώς και για την αντίδραση των γονιών της στις τολμηρές σκηνές που γύρισε.

«Υπήρχαν εποχές, τότε που ξεκίνησα εγώ, που το γυμνό ήταν πάρα πολύ της μόδας. Θυμάμαι να καθόμαστε στον καναπέ και είχε το τρέιλερ μια ταινίας, το τρέιλερ ενός σίριαλ και είχα και το γυμνό στο θέατρο».

«Ξαφνικά, εκεί που καθόμουν με τους γονείς μου, βλέπω δύο τρεις φορές το στήθος μου» πρόσθεσε η Ναταλία Δραγούμη. «Ήταν λίγο άβολο… Όταν κάποια θεία μου έλεγε στον μπαμπά μου, «γιατί η Ναταλία είναι γυμνή στην τηλεόραση» απαντούσε ο πατέρας μου πως είναι μέρος της δουλειάς μου».