Στέλιος Κρητικός: Θα γίνει για τέταρτη φορά μπαμπάς!

Το αποκάλυψε με ένα απίστευτο βίντεο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στέλιος Κρητικός: Θα γίνει για τέταρτη φορά μπαμπάς!

Μπαμπάς για τέταρτη φορά πρόκειται να γίνει ο Στέλιος Κρητικός, μιας και η αγαπημένη του Κάτια Παπαδοπούλου είναι έγκυος.

Ο γνωστός ηθοποιός έχει αποκτήσει ήδη δύο αγόρια από τον πρώτο του γάμο, τον Μιχαήλ Άγγελο και τον Άρη, αλλά και μια κόρη με τη τωρινή σύντροφό του, την Κόμισσα και πριν λίγο καιρό ο ίδιος είχε αναφερθεί και στον χωρισμό του.

Σήμερα λοιπόν, που είναι Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας, ο ίδιος τραγούδησε τα «Παιδιά του Πειραιά» σε ένα βίντεο που δημοσίευσε και σε κάθε νούμερο εμφανιζόταν και ένα παιδί του.

Στον αριθμό 4, εμφανίστηκε η Κάτια με τη φουσκωμένη κοιλίτσα και πάνω ζωγραφισμένος ο αριθμός.

Η αποκάλυψη του Στέλιου Κρητικού για το τέταρτο παιδί που περιμένει η σύντροφος του

«Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας σήμερα και είναι η καταλληλότερη για να σας πω ένα τραγούδι ❤️ Με το καλό να μας έρθει και το νέο μας μέλος που τόσο πολύ θέλαμε ❤️ @mixail_kritikos @aris_kritikos #κόμησσα #! #ΚάτιαΠαπαδοπούλου #1 #2 #3 #4 #children #familytime #mylife #happy #smile».

Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας σήμερα και είναι η καταλληλότερη για να σας πω ένα τραγούδι ❤️ Με το καλό να μας έρθει και το νέο μας μέλος που τόσο πολύ θέλαμε ❤️ @mixail_kritikos @aris_kritikos #κόμησσα #! #ΚάτιαΠαπαδοπούλου #1 #2 #3 #4 #children #familytime #mylife #happy #smile

Posted by Stelios Kritikos B on Saturday, May 15, 2021

«Ό, τι πιο ιερό...»

Ο Στέλιος Κρητικός, τον οποίο αγαπήσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor, έστειλε ένα υπέροχο μήνυμα στην αγαπημένη του κόρη για την πρώτη μέρα στο σχολείο, και η αλήθεια είναι πως μόλις το διαβάσαμε, "λιώσαμε"! Ο αγαπημένος ηθοποιός δε δίστασε να αποκαλύψει, πως η μικρή του είναι ό, τι πιο ιερό έχει!

Η σχέση που έχει ο Στέλιος Κρητικός με την οικογένειά του και συγκεκριμένα με τα παιδιά του είναι πραγματικά ανεκτίμητη, κάτι που αποδεικνύεται μέσα από κάθε του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η σημερινή μέρα ήταν πολύ ξεχωριστή για τον αγαπημένο ηθοποιό, καθώς η κόρη του, Κόμισσα, επέστρεψε στο σχολείο μετά από πολύ καιρό, και γι΄αυτό, θέλησε να της ευχηθεί με τον καλύτερο τρόπο. Ανέβασε λοιπόν μία υπέροχη κοινή τους φωτογραφία, στην οποία πηγαίνει την μικρή στο σχολείο και εκείνη του χαρίζει το πιο γλυκό φιλί. Δείτε και τι αποκάλυψε ο Στέλιος Κρητικός για το χρηματικό έπαθλο από το Survivor.

Η υπέροχη αυτή φωτογραφία, συνοδεύτηκε και από μία τρομερή λεζάντα από τον ευτυχισμένο μπαμπά!

Πρώτη μέρα στο σχολείο και αντί για καλό χειμώνα λέμε καλό καλοκαίρι !!! Η βροχή πάλι δίπλα μας μας κρατάει το χέρι !!! Καλό μήνα να έχουμε !!! Ζούμε μεγάλες στιγμές !!! Υ.Γ. Αγκαλιά !!! Ότι πιο ιερό , αληθινό και σπάνιο στις μέρες μας !!! Συνεχίζουμε , μένουμε ασφαλείς !!

Στέλιος Κρητικός κόρη