Πρώην παίκτης του Survivor εξομολογείται - «Δύσκολη η περίοδος μετά τον χωρισμό μου»

Δε δίστασε να μιλήσει για όλα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρώην παίκτης του Survivor εξομολογείται - «Δύσκολη η περίοδος μετά τον χωρισμό μου»

Ένας πρώην παίκτης του Survivor, μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» και δε δίστασε να εξομολογηθεί, πως η περίοδος μετά τον χωρισμό του με την πρώτη του γυναίκα, ήταν πολύ δύσκολη, ωστόσο κατάφερε να τα βγάλει πέρα και να βγει δυνατός.

Ο λόγος για τον Στέλιο Κρητικό, ο οποίος ήταν καλεσμένος της Τατιάνας Στεφανίδου και θέλησε να αποκαλύψει μερικές λεπτομέρειες για τη ζωή του, που μόνο λίγοι γνώριζαν.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην ανατροφή των παιδιών του, αλλά και στον χωρισμό του, ο οποίος συνέβη πριν από περίπου 8 χρόνια. Ο ίδιος φαίνεται να δίνει πολύ μεγάλη σημασία στους γιους του και την κόρη του και θέλει να είναι ένας άριστος μπαμπάς.

Φυσικά το καταφέρνει με άνεση, κάτι που φαίνεται από τη λατρεία που του έχουν τα τρία παιδιά του. Δείτε εδώ τα υπέροχα στιγμιότυπα από τα γενέθλια της κόρης του.

Αυτά εξομολογήθηκε ο Στέλιος Κρητικός του Survivor για τον χωρισμό του

«Με την πρώτη μου σύζυγο χωρίσαμε πριν 8-9 χρόνια. Εγώ, μετά, ήμουν κάθε μέρα με τα παιδιά μου. Έπρεπε να είμαι εκεί, ένιωθα την ανάγκη ότι πρέπει να είμαι παρών, να δίνω το παρών καθημερινά. Πρέπει να νιώθουν τα παιδιά την παρουσία μου γιατί δεν εξαφανίστηκα, δεν άνοιξε η γη και με κατάπιε. Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος. Δεν λείψαμε ποτέ από τα παιδιά μας.

Είναι δύσκολο, δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη, ούτε υπάρχει κάποια μαγικό ραβδί που λέει… οκ, να ξεχάσουμε τα δύσκολα. Ήταν δύσκολα! Αλλά όταν η έννοια σου, ο πρώτος σου κανόνας είναι τα παιδιά σου, βρίσκεις κάθε μέρα το χρόνο να πηγαίνεις, έστω και για ένα λεπτό. Εγώ πήγαινα έστω και για ένα λεπτό. Πήγαινα να με δουν, είμαι εδώ, και πρέπει να πάω στη δουλειά.

Έστω και για ένα λεπτό. Αν το καταφέρεις αυτό, έχεις “κερδίσει” τα παιδιά σου, που είναι το πιο σημαντικό για μένα, γιατί εμένα αυτό με ενδιαφέρει, τα παιδιά μου. Έχω προσπαθήσει πάρα πολύ και έχω αφιερώσει πολύ χρόνο στα παιδιά μου», είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Κρητικός.

Στέλιος Κρητικός χωρισμός