Πέτρος Φιλιππίδης: Αρνείται τις κατηγορίες περί βιασμού - Όλα όσα αναφέρει στο υπόμνημα του

Έκανε ειδική αναφορά για την Άννα-Μαρία Χαραλάμπους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πέτρος Φιλιππίδης: Αρνείται τις κατηγορίες περί βιασμού - Όλα όσα αναφέρει στο υπόμνημα του

Σύμφωνα με τα όσα έχει αναφέρει στο υπόμνημα του προς τον εισαγγελέα, ο Πέτρος Φιλιππίδης αρνείται όλες τις κατηγορίες περί βιασμού που του αποδίδονται.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Real News”, ο κωμικός αναφέρει στο υπόμνημα πως αναφορικά με την κατηγορία του βιασμού η καταγγέλλουσα κόρη ηθοποιού ήταν εκείνη που προσπαθούσε να τον πλησιάσει ερωτικά.

Μάλιστα ο Πέτρος Φιλιππίδης έκανε ειδική αναφορά για την Άννα-Μαρία Χαραλάμπους, η οποία μαζί με δύο γνωστές συναδέλφους της, τον κατηγόρησαν για αδικήματα τα οποία όμως έχουν παραγραφεί.

Το υπόμνημα του Πέτρου Φιλιππίδη

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αναφέρει συγκεκριμένα στο υπόμνημα του:

«Είναι καθ’ όλα ψευδής ο ισχυρισμός ότι, κατά την διάρκεια των προβών στο θέατρο, την απομόνωνα για να επωφεληθώ με τεχνάσματα και δικαιολογίες. Ήδη διατηρούσαμε ερωτική σχέση. Τη σχέση μας αυτή βέβαια επιβεβαιώνουν και οι μάρτυρες που έχουν ήδη καταθέσει, συμπεριλαμβανομένης και της συζύγου μου, η οποία αναπόφευκτα έγινε γνώστρια της σχέσης αυτής, καθότι ήταν σοβαρή και είχα εμπλακεί ιδιαίτερα συναισθηματικά».

Επτά μάρτυρες έχουν καταθέσει στοιχεία κατά των γυναικών που τον καταγγέλλουν

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος ασκείται ποινικά για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρωινού», σε λίγες εβδομάδες πρόκειται να ολοκληρωθεί η έρευνα των δικαστικών Αρχών και έπειτα θα οδηγηθεί στον ανακριτή ο γνωστός κωμικός.

Ειδικότερα, ο Τάσος Τεργιάκης αποκάλυψε πως 7 μάρτυρες έχουν καταθέσει στοιχεία κατά των γυναικών που καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ανάμεσά τους είναι και η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου, η οποία ανέφερε στην κατάθεσή της ότι μία από τις καταγγέλλουσες γνωρίζει και το κίνητρο της για να προχωρήσει σε καταγγελία αλλά και τι ζητούσε από τον ηθοποιό.