La Casa de Papel: Η «Τόκιο» αποχαιρετά την σειρά - «Τι ωραίο ταξίδι...»

Η συγκινητική ανάρτηση της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
La Casa de Papel: Η «Τόκιο» αποχαιρετά την σειρά - «Τι ωραίο ταξίδι...»

Μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix είναι αναντίρρητα το “La Casa de Papel” και κατάφερε από την πρώτη κιόλας σεζόν να αγαπηθεί παγκοσμίως.

Σε λίγο καιρό θα προβληθεί η πέμπτη και τελευταία σεζόν της σειράς και πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα.

Μια από τις βασικές και αγαπημένες πρωταγωνίστριες είνα η Ursula Corbero, η γνωστή Τόκιο της σειράς, η οποία αποχαιρέτησε δημόσια την σειρά και τους συμπρωταγωνιστές της με μια συγκινητική ανάρτηση, ενώ πριν λίγο καιρό μας έδειξε την μητέρα της.

Η ανάρτηση της Ursula Corbero για το La Casa De Papel

«Το τέλος έφτασε. Τι ωραίο ταξίδι. Θα μου λείψουν τόσο πολύ οι συνεργάτες μου. Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη και την υποστήριξη και ελπίζω πως ετοιμάσαμε την τελευταία σεζόν που όλοι αξίζετε».

Ολόγυμνη η Τόκιο - Φάνηκαν όλα

Ελάχιστοι είναι αυτοί που δεν παρακολούθησαν το τηλεοπτικό φαινόμενο "La Casa De Papel", την ισπανική σειρά δράσης που καθήλωσε τους πάντες στις οθόνες του Netfllix. Άλλο ένα πρόσωπο καθήλωσε και συνεχίζει να το κάνει με την ομορφιά της και την ελκυστική της εμφάνιση. Το άτομο αυτό δεν είναι άλλο από την αγαπημένη σε όλους Τόκιο που για άλλη μία φορά εμφανίστηκε ολόγυμνη στο Instagram και φάνηκαν... όλα!

Η εντυπωσιακή Ursula Corbero, ύστερα από ελάχιστες ημέρες μοιράστηκε άλλη μία σχεδόν γυμνή της φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της ακολούθους και τους ξετρέλανε όλους. Τα σχόλια και τα likes δεν είχαν σταματημό. Συγκεκριμένα τα likes μέσα σε μόλις 18 ώρες έχουν ανέρθει στα 3,8 εκατομμύρια!!!

La Casa De Papel Τόκυο Γυμνή Instagram