Ηλέκτρα Αστέρη: Ποζάρει στην Βαρκελώνη με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ η σύντροφος του Ευτύχη Μπλέτσα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ηλέκτρα Αστέρη: Ποζάρει στην Βαρκελώνη με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Την πιο ευτυχισμένη τους περίοδο διανύουν ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη, καθώς περιμένουν το δεύτερο μωράκι τους.

Το ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει ένα κοριτσάκι, το οποίο το βλέπουμε αρκετά συχνά μέσα από την εκπομπή τους στο ΣΚΑΙ, το «Happy Traveller».

Η Ηλέκτρα Αστέρη μάλιστα είναι αρκετά ενεργή και στα social media και πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητα της.

Αυτή τη φορά, η ίδια πόζαρε στην Βαρκελώνη με την φουσκωμένη κοιλίτσα της και μοιράστηκε το τρυφερό αυτό στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

Η ανάρτηση της Ηλέκτρας Αστέρη

Ηλέκτρα Αστέρη ποζάρει με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Οι πρώτες δηλώσεις για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο παρουσιαστής του Happy Traveller, Ευτύχης Μπλέτσας και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Love it.

Ο ίδιος και η σύζυγός του Ηλέκτρα, με την οποία ήδη έχουν αποκτήσει μια κορούλα, ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδάκι τους.

«Ευχαριστούμε για τις ευχές και τα καλά σας λόγια, αλλά η ερώτηση είναι που το μάθατε; Γενικά δεν έχουμε ανακοινώσει κάτι, απλώς εντάξει μερικές φορές νιώθουμε ότι μερικά πράγματα όχι ότι επειδή είναι νωρίς, αλλά είμαστε της φιλοσοφίας ότι ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει εμάς και την δουλειά μας...Θέλουμε μέσα από την εκπομπή να δώσουμε έμπνευση ότι μπορείς να πας και κάπου με το παιδί σου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ευτύχης Μπλέτσας.