Παντελής Τουτουντζής: Οι ευχές του την ονομαστική εορτή του γιου του

«Είσαι το πιο φωτεινό κομμάτι της ζωής μας»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παντελής Τουτουντζής: Οι ευχές του την ονομαστική εορτή του γιου του

Την ονομαστική του εορτή γιορτάζει ο γιος του Παντελή Τουτουντζή και για αυτό ο επιτυχημένος makeup artist θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια.

Ο ίδιος έχει αναλάβει τα look τόσο των συμμετεχόντων του στο “Super Makeover" όσο και των σπουδαστών στο House of Fame. Είναι βέβαια και αρκετά ενεργός στα social media και συχνά πυκνά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητα του.

Αυτήν τη φορά, ο Παντελής δημοσίευσε μερικές τρυφερές φωτογραφίες του γιου του στο instagram, προκειμένου να του ευχηθεί και δημόσια.

Η ανάρτηση του Παντελή Τουτουντζή

«Σήμερα γιορτάζει ο ήρωας μας ... Αχιλλέα μου σ ευχαριστούμε που μας έμαθες τι σημαίνει να αγαπάς τόσο πολύ τόσο βαθειά τόσο ανιδιοτελώς. Είσαι το πιο φωτεινό κομμάτι της ζωής μας... Σε λατρεύουμε γιε μας...».

Παντελής Τουτουντζής Οι ευχές του την ονομαστική εορτή του γιου του

Λίγα λόγια για τον αγαπημένο make up artist, Παντελή Τουτουντζή

Ο Παντελής Τουτουντζής είναι makeup artist και γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης.

Συνεργάζεται με σημαντικά ονόματα της ελληνικής showbiz και του καλλιτεχνικού κόσμου της μόδας. Είναι senior make-up artist της εταιρίας καλλυντικών «3ΙΝΑ» και διδάσκει στο ΙΕΚ Ακμή στο make–up master class.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Αμφιβολία (2018), Τι απέγινε η Μπέημπι Τζέην (2016), Ηρακλής: οι 12 άθλοι (2016), Post Inferno - Προς Δαμασκόν (2016).