Γιώργος Καραϊβάζ: Ραγίζουν καρδιές οι εικόνες από το τρισάγιο στο σημείο της δολοφονίας του

Στήθηκε μία μαρμάρινη επιγραφή στη μνήμη του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Καραϊβάζ: Ραγίζουν καρδιές οι εικόνες από το τρισάγιο στο σημείο της δολοφονίας του

40 ημέρες μετά τον θάνατο του Γιώργου Καραϊβάζ, στενοί συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του βρέθηκαν στον τόπο που τον δολοφόνησαν στον Άλιμο για να παρευρεθούν στο τρισάγιο στη μνήμη του. Η κίνηση να στηθεί μαρμάρινη επιγραφή στο σημείο, ραγίζει καρδιές.

Πρώτη στο σημείο έφτασε η οικογένειά του, η σύζυγός του Στάθα και ο γιος του Δημήτρης. Το παρών έδωσε και η στενή συνεργάτιδά του Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία ακόμη κλαίει κάθε φορά που αναφέρεται στο όνομα του.

Σήμερα τελείται στον ιερό ναό της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας, στον Άλιμο το μνημόσυνο για τον Γιώργο Καραϊβάζ.

«Ράγισε» καρδιές η σύζυγος του - «Σ’ αγαπώ πολύ όπως σ’ αγαπούσα 31 χρόνια τώρα»

Μία σπαρακτική ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η σύζυγος του αδικοχαμένου δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα, με αφορμή την ονομαστική του εορτή.

Λίγο μετά την ανάρτηση της αδερφής του, σειρά είχε και η σύζυγό του η οποία μοιράστηκε μέσα από μερικέ γραμμές τον πόνο της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Γιωργούκο μου, αγοράκι μου, μωράκι μου ξεκίνησε η μέρα της γιορτής σου αγάπη μου χωρίς εσένα, χωρίς την αγκαλιά σου, χωρίς τη ματιά σου, χωρίς τη ζεστασιά σου.

Πώς να σε φιλήσω μωρό μου και να σου πω για εκατομμυριοστή φορά πόσο σ’ αγαπώ, τι να σου ευχηθώ, τι δώρο να σου πάρω αγάπη μου, πώς να σε πάρω αγκαλιά, πώς να το διαχειριστώ; Σ’ αγαπώ πολύ όπως σ’ αγαπούσα 31 χρόνια τώρα, μου λείπεις πολύ, σ’ όλους μας λείπεις Γιωργούκο μου», έγραψε χαρακτηριστικά.