Νίκος Μουτσινάς: «Μαρτύρησε» κατά λάθος τον νικητή του Masterchef 5

Στον αέρα της εκπομπής του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Μουτσινάς: «Μαρτύρησε» κατά λάθος τον νικητή του Masterchef 5

Μια.. «γκάφα» έκανε ο Νίκος Μουτσινάς κατά την διάρκεια της εκπομπής του, καθώς του ξέφυγε κατά λάθος το όνομα του φετινού νικητή του Masterchef.

Το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής ρίχνει σε λίγο καιρό αυλαία και όπως είναι αναμενόμενο, έχουν ξεκινήσει από τώρα να βγαίνουν τα spoil για το ποιοι παίκτες θα φτάσουν στον τελικό και μάλιστα εμείς σας έχουμε ήδη την τελική τριάδα.

Ο Νίκος Μουτσινάς που παρακολουθεί το ριάλιτι, μέσα από την εκπομπή του κάνει καθημερινά αρκετούς σχολιασμούς, ωστόσο το πήγε αυτή τη φορά λίγο παραπέρα, μιας και αποκάλυψε τον φετινή νικητή, την Μαργαρίτα.

Η αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά

«Του χρόνου θα κάνει εκπομπή με το Γωγουλίνι έχω μάθει. Θα είναι στη μαγειρική. Θα τα λένε οι δυο τους. Να ρωτήσω, κέρδισε; Δεν έχει τελειώσει ακόμα; Δεν ήταν η νικήτρια; Είναι νικήτρια. Έλα, άστα, μια χαρά».

Νίκος Μουτσινάς «Μαρτύρησε» κατά λάθος τον νικητή του Masterchef 5

Από την άλλη, το twitter "πρόδωσε" την αποχώρηση του Τζιοβάνι

Ο Τζιοβάνι είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του MasterChef 5 και έχει καταφέρει να έχει εκτός παιχνιδιού πολλούς υποστηρικτές που θα ήθελαν να τον δουν στον τελικό , μαζί με την Μαργαρίτα.

Ωστόσο, όπως γνωρίζουμε αλλά και το Twitter έμαθε, ο Τζιοβάνι πρόκειται να αποχωρήσει πολύ σύντομα από το παιχνίδι και δεν θα καταφέρει να φτάσει ούτε στην 4άδα.

Οι χρήστες λοιπόν της διαδικτυακής πλατφόρμας μετά το χθεσινό επεισόδιο πήραν "φωτιά". Σε κανέναν σχεδόν μάλιστα δεν άρεσε η είδηση αυτή, καθώς είναι πολύ αγαπητός παίκτης.

MasterChef 5 twitter

MasterChef 5 twitter Τζιοβάνι

MasterChef 5 twitter Τζιοβάνι αποχώρηση

MasterChef 5 Τζιοβάνι αποχώρηση

MasterChef 5 Τζιοβάνι Twitter