Ερρίκος Πετιλόν: «Η ιστορία με τις εξαρτήσεις έχει τελειώσει»

Η σχέση μου με τον γιο μου είναι πολύ καλή, με συγχώρεσε»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ερρίκος Πετιλόν: «Η ιστορία με τις εξαρτήσεις έχει τελειώσει»

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Ερρίκος Πετιλόν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια και προχώρησε σε μερικές εξομολογήσεις.

Ο ίδιος αρχικά αναφέρθηκε στις εξαρτήσεις του ενώ αποκάλυψε πως θα ήθελε πολύ να επιστρέψει στην τηλεόραση, ενώ την ίδια στιγμή αναφέρθηκε και στις σχέσεις που είχε με μερικές από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες όπως η Ούρσουλα Άντρες και η Στεφανία του Μονακό.

Οι δηλώσεις του Ερρίκου Πετιλόν

“Ένα κομμάτι που κοιτάω να φροντίζω καθημερινά είναι να μη με μαστιγώνω, να με αγαπάω, αντιλαμβάνομαι ότι γινόντουσαν τόσα καλά και εγώ έκανα τόσα. Έχω μετανιώσει… Έχω έναν γιο 26 ετών. Αστέρι. Η σχέση μας είναι πολύ καλή, με συγχώρεσε… Δε μεγάλωσε μαζί μου, έκανα πράγματα στον εαυτό μου προς εκείνον για τα οποία θα έπρεπε να με συγχωρήσει. Η σχέση μου μαζί του και με τη μητέρα του είναι άριστη΄.

Η μητέρα του μου είχε πει ότι δε θα του πει τίποτα και ότι θα πρέπει να του μιλήσω εγώ για όλα. Πριν δυο χρόνια καθίσαμε και μιλήσαμε και του εξήγησα γιατί δεν ήμουν εκεί.Τώρα μου λέει “ξέρεις κάτι, σε έχω συγχωρέσει που δεν ήσουν εκεί”. Συγκινούμαι που το λέω. Η ιστορία με τις εξαρτήσεις έχει τελειώσει. Δεν έχω πισωγυρίσματα πλέον, δεν έχω και τα περιθώρια. Μεγάλωσα, αισθάνομαι κουρασμένος απ΄ όλα. Έκανα πολλά χιλιόμετρα, κουράστηκα”. Πριν λίγο καιρό στο μεταξύ, ο Ερρίκος Πετιλόν σόκαρε με τις δηλώσεις που έκανε στον αέρα του ΣΚΑΙ!

«Είχα υποτροπιάσει...»

Με την αποκάλυψη που έκανε για την υγεία του ο Ερρίκος Πετιλόν σοκάρει. «Είχα υποτροπιάσει...», δήλωσε μεταξύ άλλων, όταν αναφέρθηκε στη κατάσταση που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα με το πρόβλημα με τις ναρκωτικές ουσίες και το διπολικό.

Ο Ερρίκος Πετιλόν παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην καθημερινή εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Ο ίδιος μίλησε ανοιχτά για όλα χωρίς να διστάσει λεπτό και συγκίνησε. Ο ίδιος μάλιστα, να σημειώσουμε πως βρίσκεται στην Αρωγή στη Θεσσαλονίκη.

«Είμαι καλά. Είμαι στην Αρωγή. Τελειώνω μία διαδικασία θεραπευτική όσον αφορά το πρόβλημα το διπολικό αλλά και της εξάρτησής μου γιατί είχα υποτροπιάσει, οπότε έπρεπε να κάνω κάτι, να δεσμευτώ και να μπω σε ένα περιβάλλον να ησυχάσω. Δόξα τον Θεό ολοκληρώνω σύντομα το πρόγραμμα και είμαι περήφανος. Λέω «Μπράβο αγόρι μου αφού το σήκωσες και στα 50 plus» τόνισε στην εκπομπή.

O Ερρίκος Πετιλόν συγκλόνισε και μέσα από το Δρομοκαΐτειο. Δείτε εδώ όλα τα ανατριχιαστικά του λόγια.