Η Έλενα Ακρίτα καταγγέλλει τον Κώστα Μπακογιάννη για τον εμβολιασμό του

Έπεσαν να την "φάνε" στα social media

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Έλενα Ακρίτα καταγγέλλει τον Κώστα Μπακογιάννη για τον εμβολιασμό του

Με ανάρτηση της στο facebook η Έλενα Ακρίτα κατηγόρησε τον Κώστα Μπακογιάννη για τον εμβολιασμό του. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά πως λέει ψέματα πως έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού.

«Μην τηλεφωνείτε άλλο, έχουμε νικητή. Ο κ. Μπακογιάννης εμβολιάζεται με καπάκι στη σύριγγα από νοσοκόμα χωρίς γάντια και ο Ιονέσκο αυτοκτονεί», έγραψε, αναρτώντας μάλιστα την φωτογραφία του Δημάρχου Αθηναίων.

Η Ελενα Ακρίτα με λίγα λόγια χρησιμοποίησε την επιχειρηματολογία που πολλές φορές έχουμε δει να χρησιμοποιούν συνωμοσιολόγοι κατά της πανδημίας και του εμβολιασμού.

Έλενα Ακρίτα καταγγελία για Κώστα Μπακογιάννη και εμβόλιο

Αντιδράσεις με την κατηγορία της Ακρίτα στον Μπακογιάννη

Οι αντιδράσεις στα social media για την ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα ήταν πολλές και το όνομά της ήταν στα τρεντ του Twitter χθες το βράδυ. Μάλιστα, δεν έλειψε ο σχολιασμός της ανάρτησης της ακόμη και από γιατρούς.

«Η σύριγγα είναι χωρίς πώμα κι η νοσηλεύτρια δεν χρειάζεται να φοράει γάντια (είτε πρέπει να αλλάζει γάντια με καθέναν που εμβολιάζει ή απλά να περνάει τα χέρια της με διάλυμα αλκοόλης, πάντως ΟΧΙ να έχει τα ίδια γάντια). Μην γράφετε λαλακίες», δημοσίευσε ο νευροχειρουργός Παναγιώτης Παπανικολάου του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

Γιατρός Παπανικολάου για Ακρίτα

Το Facebook μπλόκαρε τον λογαριασμό της για ένα μήνα

Η Έλενα Ακρίτα έχει αναγκαστεί να γράφει μέσα από το προφίλ της μητέρας της στο Facebook μιας και το συγκεκριμένο social media απέκλεισε τον λογαριασμό της για 30 μέρες.

Η ίδια, είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media. Σε μία νέα ανάρτηση λοιπόν που έκανε, εξήγησε πως κανείς δεν πρόκειται να την φιμώσει.

«Είμαι η Έλενα Ακρίτα και σάς γράφω από το προφίλ της μητέρας μου, αφού δεν μπορώ από το δικό μου.

Το μπαν εδώ συνέπεσε με την περίοδο που αρχίζω το σενάριο για το μυθιστόρημα μου «Τα τάπερ της Αλίκης» που θα γίνει ταινία. Χαρά, μεγάλη χαρά έχω γι’ αυτό το γεγονός, τόσο σημαντικό για μένα, τόσο σπουδαίο. Θα ζωντανέψουν στην οθόνη τα παιδιά τα δικά μας η Κοραλία, η Ελένη, η Αλικούλα κι όλοι οι ήρωες που αγαπήσατε.

Τί θα κάνεις με το Facebook με ρωτούν. Τίποτα απαντώ. Δεν σκοπεύω να κάνω απολύτως τίποτα. Ούτε αιτήσεις για αναθεώρηση θα τους στείλω, ούτε δεύτερο προφίλ, ούτε σελίδα, ούτε ομάδα, ούτε τίποτα.

Η φίμωση θα λήξει στο μήνα επάνω και θα επιστρέψω και θα γράφω όπως έγραφα. Δεν θα αλλάξω τίποτα, δεν θα ‘μαζέψω’ τίποτα, δεν θα λειάνω τίποτα. Θα είμαι αυτή που είμαι κι αν δεν τους αρέσω ας με μπλοκάρουν δια βίου.

Μπορούν να με φιμώσουν εδώ. Μόνον εδώ κι αλλού πουθενά. Γράφω στο NEWS 24/7, γράφω τα βιβλία μου, γράφω τα σενάρια μου, γράφω, γράφω και τους γράφω. Από το ψωμί τους δεν τρώω, στη δούλεψη τους δεν ειμαι κι ανάγκη δεν τους έχω.

Στο μεταξύ θέματα τρέχουν και πάνε να τα κουκουλώσουν. Μην τους κάνουμε το χατίρι.

Οι άδειες παραμονής ανηλίκων που βρέθηκαν στου Λιγναδη και η πιθανή εμπλοκή ΜΚΟ.

Η ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο Χριστόφορος Βερναρδάκης για τα σκάνδαλα στο Αρσάκειο και την ‘αδράνεια Μπαμπινιώτη στις καταγγελίες’.

Η ανάθεση 144.000 που έκανε η Σοφία Νικολάου σε εταιρία φάντασμα (αυτή ήταν και η τελευταία μου ανάρτηση πριν με μπαντάρουν).

Η αυτοκτονία του 24χρονου Κουρδου και οι εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης.

Το τροχαίο του Ιάσονα έξω από τη Βουλή.

Το ‘ευχαριστώ’ για τη στήριξη σας είναι λίγο. Θα ξαναβρεθούμε σύντομα, θα κουβεντιάζουμε ήσυχα κι απλά χωρίς να μασάμε τα λόγια μας.

Είμαστε μαζί, είμαστε πολλοί, στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, καμαρώνουμε ο ένας τον άλλον γιατί αγαπιόμαστε βρε.

Τις αγκαλιές και τα φιλιά μου στους φίλους. Στους άλλους ούτε καλημέρα».

Έλενα Ακρίτα Facebook