Ρίγη συγκίνησης από τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και την σύζυγο του

Μπήκε στα σκουπίδια ο ηθοποιός για να σώσει ένα κουταβάκι το οποίο και υιοθέτησε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης από τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και την σύζυγο του

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσαν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η σύζυγός του, Λίνα Πρίντζου με την κίνηση τους να σώσουν ένα κουταβάκι από τα σκουπίδια, την ώρα που τάιζαν αδέσποτα στο δρόμο. Μάλιστα, το σκυλάκι που βρήκαν το υιοθέτησαν.

Ο ηθοποιός μπήκε μέσα στα σκουπίδια και άρχισε να τα πετάει έξω για να βρει από που ακουγόταν το κλάμα. Όταν λοιπόν είδαν το κουταβάκι ανάμεσα στα απορρίμματα, έπαθαν σοκ.

Οι αναρτήσεις Χαραλαμπόπουλου - Πρίντζου

«Έχω πραγματικούς λόγους να πιστεύω ότι ο εμβολιασμός σώζει ζωές… σε λίγες μέρες θα μιλήσω γιαυτό…Όμως εξαιτίας του εμβολιασμού μου και με αφορμή το τάισμα αδέσποτων σκυλιών , η @linaprintzou άκουσε ένα μικρό κλάμα κι έγινε ένα μικρό θαύμα… Πως είναι δυνατόν κάποιος που μοιάζει με άνθρωπο, να πετάει μια ψυχούλα στα σκουπίδια…???????????» έγραψε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, λίγους μήνες μετά το τροχαίο που είχε.

Από την άλλη η σύζυγός του έγραψε: «Λίγο εξω απο την Αργαλαστη στο Πηλιο μετα τον εμβολιασμό του Βασίλη @charalampopoulos_vasilis ταΐζοντας τα αδέσποτα ακουσα ενα αδύναμο κλαμα μέσα απο τον καδο! Μας περίμενε μια ψυχη τρομοκρατημένη αλλα πανέμορφη και σίγουρα πολυ πολύ τυχερή! Μας έγλειφε τα χερια ασταματητα… η ευγνωμοσύνη που μας έδειξε ήταν για μας η σωτήρια της ψυχής μας..#saveadog #saveapuppy #luckypuppy #dogslife #itsmylife».

«Δε θα ξεπεράσω ποτέ την απώλεια του»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε στην εφημερίδα Realnews και εξομολογήθηκε για την σύζυγο του αλλά και μια απώλεια που του στοίχησε αρκετά.

Η σύζυγος του ηθοποιού, Λίνα Πρίντζου, μίλησε στο “Ενώπιος Ενωπίω” για τον ίδιο και μάλιστα τον χαρακτήρισε ως τον “δικό της Άγιο Βασίλη φορτωμένο με δώρα ψυχής”, κάτι που άγγιξε τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τον συγκίνησε πολύ.

Δε μπορώ να μην ξεκινήσω την κουβέντα μας από την υπέροχη Λίνα που βγήκε για πρώτη φορά να μιλήσει για εσένα στο “Ενώπιος Ενωπίω” και σε χαρακτήρισε τον δικό της Άγιο Βασίλη.

Ήταν μεγάλη η έκπληξη που ένιωσα όταν βγήκε το βίντεο της στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, όπου βρέθηκα καλεσμένος. Δεν το είχε ξανακάνει ποτέ, δε μου το είχε πει και ήταν τεράστια η έκπληξη αλλά και η χαρά μου φυσικά. Όπως και η συγκίνησή μου, όπως είδατε όλοι. Μοιραζόμαστε μια γλυκιά ζωή, έχουμε εκφράσει ο ένας στον άλλο όσα νιώθουμε, αλλά δημοσίως εκείνη το έκανε πρώτη φορά! Είχα μουδιάσει, θέλω να σου πω. Δεν ήξερα ποιοι θα μιλήσουν και όταν είδα τη Λίνα, δε το πίστευα. Ήταν υπέροχο δώρο.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος instagram

Πρόδωσε και ένα μυστικό σας στο βίντεο αυτό. Παντρευτήκατε στη Βενετία, προκειμένου να γλιτώσεις το τριήμερο γλέντι που θα έκανε αν ο γάμος γινόταν στην Αετοράχη, στα Γιάννενα.

Όλα τα πρόδωσε…. και έτσι γκρεμίστηκε ο μύθος για τον γάμο στη Βενετία. Καλύτερα όμως γιατί κάποιοι θα πίστεψαν πως την ψωνίσαμε και αποφασίσαμε να κάνουμε τον γάμο εκεί. Πάντως ήταν υπέροχο όλο το σκηνικό.

Το δικό του φως είχε στη ζωή σου ο ηθοποιός Βαγγέλης Χατζηνικολάου, που έφυγε νωρίς…

Ήταν το alter ego μου ο Βαγγελάκης. Φίλος καρδιάς εδώ και 25 χρόνια. Μεγάλο ταλέντο, αγωνιζόταν για τους αδύναμους και ήταν ένας επαναστάτης με ουσία. Δε θα ξεπεράσω ποτέ την απώλειά του. Ήταν ένα “ακριβό” πλάσμα.