«Η Έλενα Ράπτη και ο Κίμωνας Μπάλλας έχουν χωρίσει εδώ και ένα χρόνο»

Αποκαλύψεις για το διαζύγιο τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Η Έλενα Ράπτη και ο Κίμωνας Μπάλλας έχουν χωρίσει εδώ και ένα χρόνο»

Όπως σαν «βόμβα» έσκασε ο γάμος της πριν από δυο χρόνια, έτσι έσκασε και ο χωρισμός της. Η Έλενα Ράπτη και ο Κίμωνας Μπάλλας, χώρισαν ένα χρόνο μετά το μυστήριο που έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με μόνο δυο φωτογραφίες να κυκλοφορούν από την τελετή.

Η Φαίη Σκορδά μάλιστα στο Πρωινό επιβεβαίωσε το χωρισμό, λέγοντας πως η Έλενα είναι φίλη της και ότι κάτι γνώριζε αλλά δεν ήθελε να το πει στην εκπομπή.

Η αποκάλυψη της Σκορδά για το χωρισμό Έλενας Ράπτη - Κίμωνα Μπάλλα

«Ισχύει ότι δεν είναι μαζί. Οι δικοί της άνθρωποι κι εγώ που είμαι φίλη της γνωρίζαμε ακριβώς τι είχε συμβεί. Σαφώς όμως, όταν ξέρεις κάτι προσωπικό, δεν θα το πεις σε καμία εκπομπή. Δεν είναι μαζί τον τελευταίο ένα χρόνο, δεν είναι κάτι που προέκυψε τώρα», αποκάλυψε.

Οι δηλώσεις που είχε κάνεις η Ράπτη μετά το γάμο με τον Μπάλλα για τις φήμες εγκυμοσύνης

Η πανέμορφη πολιτικός παντρεύτηκε τον αγαπημένο της και οι φήμες περί μίας πιθανής εγκυμοσύνης, έδιναν και έπαιρναν! Η ίδια μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» είχε δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση για το αν είναι τελικά έγκυος.

«Κάνω τα πρώτα μου βήματα στη δημιουργία της δική μου οικογένειας. Ελπίζω να τα καταφέρω κι εκεί εξίσου καλά. Άλλοστε υπάρχουν πολλές γυναίκες που έχουν ανταπεξέλθει σε πολλούς ρόλους με μεγάλη επιτυχία. Ελπίζω να τα καταφέρω κι εγώ. Αν ποτέ μου είχα το δίλημμα οικογένεια ή πολιτική καριέρα θα διάλεγα την οικογένεια, ωστόσο έχω την εντύπωση ότι μπορούμε να προσφέρουμε με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο στο κοινωνικό σύνολο.

Στην πράξη θα φανεί πόσο καλή μανούλα θα γίνω. Ας έρθει πρώτα το μωράκι και ας ελπίσουμε ότι θα είμαι καλή μαμά».

Όσο για τις φήμες σχετικά με την εγκυμοσύνης της, απάντησε: «Οι φήμες παραμένουν φήμες».