Βάνα Μπάρμπα: «Δεν είναι ικανοί για τέτοια συμπεριφορά άνθρωποι με τόσο ταλέντο»

Οργή του κοινού για τις αναρτήσεις της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βάνα Μπάρμπα: «Δεν είναι ικανοί για τέτοια συμπεριφορά άνθρωποι με τόσο ταλέντο»

Σάλος έχει δημιουργηθεί εδώ και λίγες ώρες στο διαδίκτυο, από τη στιγμή που η Βάνα Μπάρμπα αποφάσισε να υποστηρίξει ανοιχτά μέσα από μερικές αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στo Facebook, τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η ηθοποιός είχε μιλήσει με τα πιο θετικά λόγια και για τον Γιώργο Κιμούλη, ο οποίος είχε βρεθεί στο στόχαστρο πριν από λίγο καιρό μετά από τις καταγγελίες που δέχθηκε για bullying στον εργασιακό χώρο, και φαίνεται πως αποφάσισε να «χτυπήσει» για ακόμα μία φορά.

Οι αναρτήσεις της Βάνας Μπάρμπα για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Βάνα Μπάρμπα Πέτρος Φιλιππίδης

«Έχω εκφράσει την άποψη μου για τους 2 αυτούς σπουδαίους ηθοποιούς.. δεν πιστεύω ότι κάνανε ότι τους κατηγορούν.. δεν μπορει τόσο φωτισμενοι άνθρωποι από ταλέντο..να είναι ικανοί για τέτοια συμπεριφορά.. και ακόμα αν δεν συμφωνείτε .μαζι μου..επιτρέψτε μου να λέω τη δική μου αλήθεια.. έτσι όπως πιστεύω μέσα,μου..σας ευχαριστω» έγραψε.

Βάνα Μπάρμπα Κιμούλης

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το κοινό οργίασε με τις συγκεκριμένες αναρτήσεις της ηθοποιού και τις γέμισε με σχόλια και αρνητικές αντιδράσεις. Η Βάνα Μπάρμπα δε δίστασε να απαντήσει με τον δικό της τρόπο ακόμα και σε αυτά.

Βάνα Μπάρμπα Facebook

Έξαλλη η Σαμπανίκου με την Μπάρμπα που δήλωσε υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη

Σε μια αρκετά προκλητική ανάρτηση προχώρησε η Βάνα Μπάρμπα, η οποία τοποθετήθηκε στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ο ηθοποιός διώκεται ποινικά για ένα βιασμό και δύο απόπειρες, ωστόσο υπάρχουν επτά μάρτυρες που θα καταθέσουν υπέρ του.

Υπερ του φαίνεται όμως πως είναι και η συνάδελφος του, η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

undefined

Η ηθοποιός Χριστίνα Σαμπανίκου που είναι μια από τις γυναίκες που έχουν καταγγείλει για παρενόχληση άλλον Έλληνα ηθοποιό έγινε έξαλλη με την εν λόγω ανάρτηση της Βάνας Μπάρμπα. Μάλιστα, πήρε θέση και έκανε το δικό της σχόλιο.

«Με άλλα λόγια λέει κάτω τα χέρια από κάποιον που ο εισαγγελέας έκρινε ένοχο ενός βιασμού και δύο αποπειρων βιασμού. Απαντώ: Κάτω τα χέρια από τις Γυναίκες που βρήκαν το θάρρος και τη δύναμη να ξαναζήσουν φριχτές εμπειρίες κάνοντας καταγγελία για να προστατεύσουν και άλλες Γυναίκες», έγραψε σε ανάρτηση της.

Σαμπανίκου για Μπάρμπα υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη