Πάμε Δανάη: Αποκαλύφθηκε πότε γεννάει η Μαρία Ηλιάκη

Σε πελάγη ευτυχίας η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πάμε Δανάη: Αποκαλύφθηκε πότε γεννάει η Μαρία Ηλιάκη

Το πρωί της Δευτέρας, η εκπομπή Πάμε Δανάη και συγκεκριμένα ο Άρης Καβατζίκης αναφέρθηκαν στα νέα της εγχώριας και της διεθνούς showbiz και έτσι μεταξύ άλλων αποφάσισε να αποκαλύψει και το πότε γεννάει η αγαπημένη Μαρία Ηλιάκη.

Η παρουσιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς περιμένει το μωράκι της να έρθει στη ζωή, ενώ πριν από μερικές μέρες είχε και επέτειο με τον αγαπημένο της.

Η αποκάλυψη του Πάμε Δανάη για τη Μαρία Ηλιάκη

«Χαμός γίνεται στα γραφεία στοιχημάτων τώρα τέλος Μαΐου, αρχές Ιουνίου πως γεννάει η Μαρία Ηλιάκη, τώρα τέλος Μαΐου γεννάει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Άρης Καβατζίκης.

Αυτό σημαίνει ότι η εγκυμονούσα Μαρία Ηλιάκη, βρίσκεται στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο το μωράκι της με τον Στέλιο Μανουσάκη.

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε πως γνωρίζει το φύλο του μωρού που περιμένει η Μαρία Ηλιάκη

Το φύλο του μωρού που περιμένει η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε πως γνωρίζει Κατερίνα Καινούργιου, στον αέρα μάλιστα του Ευτυχείτε.

Η όμορφη παρουσιάστρια σε λίγους μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτα της με τον Στέλιο Μανουσάκη, με τον οποίο πριν μερικές μέρες γιόρτασε και τη επέτειο τους.

Η ίδια μάλιστα το πρωί της Παρασκευής καλημέρισε τους ακόλουθους τη με μια φωτογραφία που έγραφε: «Που με χάνεις που με βρίσκεις εμένα …στη κουζίνα να τσιμπολογάω»

Με αφορμή λοιπόν την συγκεκριμένη ανάρτηση, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι έμαθε το φύλο του μωρού αλλά δεν έχει σκοπό φυσικά να το πει.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια είπε πως η Μαρία Ηλιάκη θα γεννήσει μέσα στο καλοκαίρι!

Κατερίνα Καινούργιου για Μαρία Ηλιάκη