Θύμα απάτης ο Ηλίας Βρεττός - Έχασε χρήματα από τον λογαριασμό του

«Μέσα σε δύο λεπτά είχαν κάνει 4 συναλλαγές»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θύμα απάτης ο Ηλίας Βρεττός - Έχασε χρήματα από τον λογαριασμό του

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Ηλίας Βρεττός μίλησε στην εκπομπή Live News και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απάτη που στήθηκε εις βάρος του, με αποτέλεσμα να χάσει ένα χρηματικό ποσό από τον τραπεζικό λογαριασμό του.

Ο τραγουδιστής έκανε γνωστή την είδηση μόλις χθες με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και σήμερα, στο Mega, έδωσε όλες τις λεπτομέρειες για το πώς έγινε η απάτη.

Οι αποκαλύψεις του Ηλία Βρεττού για την απάτη που στήθηκε εις βάρος του

«Με αυτό το SMS και αφού πάτησα το λινκ, μου έκλεψαν χθες χρήματα από τον τραπεζικό μου λογαριασμό» ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής. Από περιέργεια, χωρίς να πάει το μυαλό του στο κακό, ο τραγουδιστής έκανε αυτό που περίμεναν και είχαν υπολογίσει οι απατεώνες. Με το πάτημα του κουμπιού, ουσιαστικά πήραν το πράσινο φως για να κάνουν ανάληψη από τον λογαριασμό, εν αγνοία φυσικά του ιδιοκτήτη.

Με τη μέθοδο του «fishing» όπως λέγεται διεθνώς, ο τραγουδιστής μπήκε στο σύνδεσμο και κάποια στιγμή έβαλε τους κωδικούς του για να προχωρήσει. Τότε οι δράστες που έβλεπαν τις κινήσεις του, σήκωσαν όσα χρήματα μπορούσαν και φρόντισαν να σβήσουν τα ίχνη τους.

«Μέσα σε δύο λεπτά είχαν κάνει 4 συναλλαγές, οι οποίες βρίσκονται σε εκκρεμότητα μέχρι τις 2 Ιουνίου» σημείωσε, τονίζοντας ότι ο ίδιος έκανε όσα του ζήτησε η τράπεζα (αλλαγή κωδικών, ακύρωση της κάρτας), ενώ προχώρησε και σε αμφισβήτηση των συναλλαγών. «Δυστυχώς η αμφισβήτηση των συναλλαγών μπορεί να ολοκληρωθεί σε 1,5 – 2 μήνες, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί αυτές οι συναλλαγές μέχρι τότε θα έχουν ολοκληρωθεί», πρόσθεσε.

«Τα τελευταία 2,5 χρόνια είμαι με την Αναστασία»

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Ηλίας Βρεττός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Σου-Κου Family και μέσα σε όλα μίλησε για την προσωπική του ζωή.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής όπως αποκάλυψε βρίσκεται σε σοβαρή σχέση εδώ και 2,5 χρόνια και είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Ωστόσο, έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

"Τα τελευταία 2,5 χρόνια είμαι με έναν άνθρωπο και είμαι πάρα πολύ καλά μαζί της, με την Αναστασία, ναι, έχω ξαναπεί εξάλλου το όνομά της.

Είναι πολύ μακριά από ότι έχει να κάνει με τα φώτα και τα media. Είναι personal trainer".