Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ο Βασίλειος Κωστέτσος

«Ρίσκο το να μην κάνεις ρίσκο και να το κάνεις»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ο Βασίλειος Κωστέτσος

Με δύο αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Βασίλειος Κωστέτσος θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους πως έκανε με τη σειρά του το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Ο σχεδιαστής μόδας, ο οποίος μάλιστα πριν από λίγες μέρες βίωσε μία μεγάλη απώλεια αφού έφυγε από τη ζωή η μητέρα του, στην ανάρτησή του εξήγησε πως προτίμησε να πάρει το ρίσκο και να κάνει το εμβόλιο, ενώ ευχαρίστησε και το νοσηλευτικό προσωπικό που τον περιποιήθηκε

Η ανάρτηση του Βασίλειου Κωστέτσου για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

«"Freedom" 2021! Ρίσκο το να μην κάνεις ρίσκο και να το κάνεις! Μεταξύ των Δυο! Προτίμησα το δεύτερο! Να το κάνω το εμβόλιο! Όλα Καλά!....προσωρινώς. Φυσικα να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Νοσοκομείου Έλενα που ασχολήθηκαν με συμβούλεψαν και με εμβολίασαν», έγραψε χαρακτηριστκά ο σχεδιαστής μόδας στην λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram.

«13 Μαΐου 2017! Όταν “έφυγα”… & “ξαναγύρισα”»

Έχοντας περάσει μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο, καθώς έχασε πριν από μερικές εβδομάδες την μητέρα του, ο Βασίλειος Κωστέτσος συγκλόνισε με τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram. Μας έδειξε την ουλή που έχει αφήσει στο στήθος του η επέμβαση ανοιχτής καρδιάς.

«Μια στιγμή για να παραδοθείς στον θάνατο και μία για να κερδίσεις την ζωή σου. Εκείνα τα κρίσιμα λεπτά που όλα σταματούν σε ένα κρεβάτι χειρουργείου, για να αρχίσουν ξανά αλλιώς» είχε δηλώσει μάλιστα στο περιοδικό Down Town για την περιπέτεια που έζησε.

Θέλοντας λοιπόν 4 χρόνια μετά να περάσει ένα συγκινητικό μήνυμα, δημοσίευσε μια φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«13 Μαΐου 2017...Όταν “έφυγα”... & “ξαναγύρισα”... Πέρασαν 4 χρόνια... τόσο λίγο & ταυτόχρονα τόσο μακριά..
μέσα σε τέσσερα χρόνια συνέβησαν τόσα πολλά! Αναθεώρησα και ακόμα αναθεωρώ ανθρώπους και καταστάσεις», έγραψε στην λεζάντα του.