Νάντια Μπουλέ: Ποζάρει πιο όμορφη από ποτέ στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Στα γυρίσματα της Αγγελικής...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νάντια Μπουλέ: Ποζάρει πιο όμορφη από ποτέ στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Ο καιρός περνάει και η κοιλίτσα της Νάντιας Μπουλε όλο και φουσκώνει με την ίδια βέβαια να είναι πιο όμορφη από ποτέ και να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό στα γυρίσματα της Αγγελικής.

Η Νάντια μαζί με τον σύντροφο της, Γιώργο Ισάακ σε λίγο καιρό πρόκειται να κρατάνε το πρώτο τους κοριτσάκι, με το ζευγάρι να είναι τρισευτυχισμένο.

Η ηθοποιός παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη, μιας και είναι στον 8ο μήνα, δουλεύει και συνεχίζει τα γυρίσματα - αλλά και τις φωτογραφίες - με την εγκυμοσύνη της να έχει ενταχθεί στον ρόλο.

“Θα με βρείτε όπου έχει ανθισμένα λουλούδια! Συνεχίζουμε τα γυρίσματα στην @aggeliki_alphatv_official και βρίσκω ευκαιρία να ζουζουνίσω στον ανθόκηπο”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Η ανάρτηση της Νάντιας

Νάντια Μπουλέ φώτο

Το καλοκαίρι ο ερχομός του μωρού της

Μέσα στο καλοκαίρι πρόκειται με το καλό να γεννήσει η Νάντια Μπουλέ, καθώς βρίσκεται ήδη στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

H όμορφη ηθοποιός και ο αγαπημένος της, Γιώργος Ισαάκ, ανυπομονούν να κρατήσουν αγκαλιά το κοριτσάκι τους και η χαρά τους είναι φυσικά τεράστια.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μέσω ενός Q&A που έκανε, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ορισμένα πράγματα για την εγκυμοσύνη.

Μέσα στις απαντήσεις μάλιστα, αποκάλυψε πως είναι στον έβδομο μήνα,έχει πάρει 4,5 κιλά και πως πρόκειται να γεννήσει μέσα στο καλοκαίρι!

Νάντια Μπουλέ