Ariana Grande: Παντρεύτηκε κρυφά με τον αγαπημένο της Dalton Gomez

Δεν τους πήρε κανείς χαμπάρι...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ariana Grande: Παντρεύτηκε κρυφά με τον αγαπημένο της Dalton Gomez

H Ariana Grande βρήκε τον έρωτά της στα μάτια του Dalton Gomez και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ! Η ίδια μάλιστα παντρεύτηκε με τον καλό της μυστικά το Σαββατοκύριακο στην πολυτελή της έπαυλη.

Η 27χρονη τραγουδίστρια παντρεύτηκε παρουσία λιγότερων από 20 ανθρώπων.

«Ήταν μικρή και ιδιωτική τελετή. Το δωμάτιο ήταν γεμάτο χαρά και αγάπη. Το ζευγάρι και οι οικογένειές τους δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχείς» δήλωσε ο εκπρόσωπός της στο People.

Πηγή δήλωσε στο περιοδικό ότι η επιλογή του Μοντεσίτο όπου βρίσκεται η ιστορική και όμορφη έπαυλη της Gomez ήταν ιδανική καθώς και οι δύο αγαπούν το μέρος και περνούν πολύ καιρό εκεί.

Το δαχτυλίδι που της έκανε πρόταση γάμου

Τι είπε η Ariana Grande για το νέο της ταίρι

Η διάσημη pop star δεν έχει σχολιάσει κάτι, αφήνοντας τα δημοσιεύματα να μην είναι επιβεβαιωμένα, αλλά ο Dalton εμφανίζεται σε αρκετά από τα Stories της στο Instagram, με τους θαυμαστές της να καταλαβαίνουν ότι είναι όντως μαζί.

Και από ότι φαίνεται περνάνε μαζί την καραντίνα, σύμφωνα με το E! News, μιας και Ariana και Dalton έχουν αρκετούς κοινούς φίλους, οι οποίοι φαίνεται ότι τους έφεραν κοντά. Να πούμε ότι άλλη μια ευχάριστη είδηση ήρθε πριν λίγες ημέρες στην ελληνική showbiz με γνωστό αθλητή να ανεβάζει την φωτογραφία του 4ου παιδιού του, που ήρθε στον κόσμο.

Μετά από τέσσερις μήνες σχέσης, η Ariana Grande και ο Pete Davinson "τα σπάσανε" και επειδή εγώ έψαξα κι έμαθα, να σου πω οτι το "περιβάλλον" πάλι δε κράτησε το στόμα του κλειστό και διέδωσε πως "τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να τερματίσουν τη σχέση τους".

«Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει δημοσίως το δεσμό του τον περασμένο Μάιο», λέει η ανώνυμη πηγή και συνεχίζει: «Συνεχίζουν να αγαπιούνται αλλά το θέμα συναισθηματικά τους έχει τελειώσει. Η Ariana έχει ανάγκη να μείνει λίγο μόνη και να αφοσιωθεί στη δουλειά της».

Η τελευταία φορά που το ζευγάρι εθεάθη μαζί, ήταν στις 10 Οκτωβρίου, στη Νέα Υόρκη. Το τατουάζ που είχε κάνει ο Pete προς τιμή της Ariana είχε καλυφθεί - πως τα κάνετε αυτά τα παρορμητικά, ποτέ δε θα καταλάβω! - και ο λαγός είχε μεταμορφωθεί σε μια καρδιά.