Ζέτα Δούκα: «Μετά από όλα όσα κατήγγειλα, ο Γιώργος Κιμούλης...»

«Έχουμε αποφασίσει με τη Σοφία Μπεκατώρου να ενώσουμε τις δυνάμεις μας»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ζέτα Δούκα: «Μετά από όλα όσα κατήγγειλα, ο Γιώργος Κιμούλης...»

Το πρωί της Τρίτης, η Ζέτα Δούκα μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και την Φαίη Σκορδά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Γιώργο Κιμούλη.

Η αγαπημένη ηθοποιός πριν από 4 μέρες τον κατήγγειλε δημόσια και εξομολογήθηκε πως την έβρισε και την κλώτσησε στο θέατρο.

Οι δηλώσεις της Ζέτα Δούκας

«Από τη μία χαίρομαι αφάνταστα για την πρόοδο που έχει κάνει η ελληνική κοινωνία να αλλάξει σελίδα και ο φόβος να περάσει στην αντίπερα όχθη, να μη φοβούνται τα θύματα αλλά αυτοί που έχουν διαπράξει τις πράξεις που πρέπει να διώκονται ποινικά. Από την άλλη, στενοχωριέμαι τόσο πολύ γιατί ξέρω ότι χρειάζεται μια διαδρομή πολύ βαριά σε επίπεδο ψυχολογίας…

Ζέτα Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη

Όταν έγινε η δική μου αποκάλυψη, τον πρώτο καιρό ήμουν σαν θηρίο στο κλουβί. Συναισθηματικά, με εξουθένωσε, γι’ αυτό και πέρασα και κορωνοϊό. Πέρασα κορωνοϊό πολύ δύσκολα μέσα στον Φεβρουάριο, με τρομερά συμπτώματα.

Με ρωτούσε η κόρη μου «τι είναι αυτό το όνομα που λες συνέχεια» και λέω «αγάπη μου είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει κάνει κακά πράγματα και σε μένα και σε άλλους ανθρώπους».

Αμέσως μετά, η Φαίη Σκορδά την ρώτησε: «Μετά από αυτά που έγιναν, ο Γιώργος Κιμούλης επικοινώνησε μαζί σου;» με την Ζέτα Δούκα να απαντά: «Όχι. Δεν περίμενα να επικοινωνήσει. Θα ήθελα από όλους να ακουστεί μια συγγνώμη. Μια συγγνώμη που μπορείς να καταλάβεις ότι βγαίνει από ειλικρινή μεταμέλεια, είναι πάντοτε ευπρόσδεκτη. Οι άνθρωποι που έχουν φτάσει στο σημείο να κάνουν σε πολύ μεγάλο μέρος της ζωής τους συγκεκριμένα πράγματα με συγκεκριμένο μοτίβο σε πάρα πολλούς ανθρώπους, δεν ξέρω αν υπάρχει συνείδηση για να ζητήσουν συγγνώμη.

Έχουμε αποφασίσει με τη Σοφία Μπεκατώρου να ενώσουμε τις δυνάμεις μας άτυπα για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε σε επίπεδο δικαιοσύνης και εκπαίδευσης».

«Οι θύτες πρέπει να φοβούνται»

Η Ζέτα Δούκα προχώρησε σε μια οργισμένη και αιχμηρή ανάρτηση στο instagram με αφορμή τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Η φράση που σήκωσε αντιδράσεων και πολλοί την σχολίασαν, όπως ο Δημήτρης Καραντζάς, ήταν η: “Όσον αφορά τους δήθεν μάρτυρες που δήθεν επιβεβαιώνουν γεγονότα, πρόκειται για «επαγγελματίες» ομοφυλόφιλους, οι οποίοι ως επάγγελμα έχουν την επ’ αμοιβή συνύπαρξή τους με αντίστοιχους ομοφυλόφιλους”.

Έτσι, η Ζέτα Δούκα με την σειρά της έδειξε έντονα την ενόχληση της με τις δηλώσεις του δικηγόρου και έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: “Οι θύτες πρέπει να φοβούνται.

Όχι τα θύματα! Η αλήθεια θα αποκαλυφθεί ό,τι και να γίνει! Η πλειοψηφία της κοινωνίας είναι έτοιμη γι’ αυτό και αποτελεί το δίχτυ προστασίας τους! Οι μέθοδοι αναχαίτισης της αλήθειας αποδεικνύονται παλιές”.

Ζέτα Δούκα για Κούγια ανάρτηση